عمومی | دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر ری

ارتقای کیفیت آموزشی و بهبود مولفه‌های فرهنگی در سما

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری عنوان کرد: ارتقای کیفیت آموزشی و بهبود مولفه‌های فرهنگی مدرسه سما از سیاست‌های راهبردی این دانشگاه به شمار می‌رود .

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، سعید قاضی‌مغربی  در نخستین جلسه انجمن اولیا و مربیان مدرسه سما این واحد دانشگاهی، ارتقای کیفیت آموزشی و بهبود مولفه‌های فرهنگی مدرسه سما را از سیاست‌های راهبردی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری برشمرد و بر استفاده از همه امکانات موجود در رشد و توسعه مدرسه سما تاکید کرد.

وی با توجه به امکانات و توانمندی‌های این واحد دانشگاهی گفت: از سال ۱۳۶۴ که این واحد تاسیس شده تاکنون اقدامی برای راه‌اندازی مدرسه سما صورت نگرفته بود. معتقدم امکانات و توانمندی‌ها نباید صرفاً در خود واحد به‌کار گرفته شود؛ بلکه شایسته است این امکانات وسیع در اختیار آموزش و پرورش و در راستای تربیت و پرورش دانش‌آموزان و نونهالانی که آینده‌سازان این مملکت به‌شمار می‌روند نیز گذاشته شود و در واقع به‌کارگیری امکانات در مدرسه با حفظ شرایط و ساختارهای مدرسه از سیاست‌های این دانشگاه است.

قاضی مغربی با تاکید بر اینکه آموزش و پرورش و یا به عبارتی تعلیم و تربیت باید همزمان به دانش‌آموزان و نونهالان عرضه شود، خطاب به اولیا گفت: اگر آموزه‌های مدرسه با آموزه‌های اولیا یکی نباشد، دانش‌آموز منافق بار می‌آید؛ مثلاً در مدرسه صفت راستگویی و پرهیز از دروغ به وی آموزش داده می‌شود، اما چنانچه شخص در اخلاق و رفتارهای اولیای خود در منزل خلاف این فضایل اخلاقی را ببیند و با دروغ‌گویی اولیا مواجه شود با نوعی دوگانگی و دورویی مواجه خواهد شد.

وی آشنایی با فضای مجازی و شناخت تکنولوژی‌های نوین را لازمه مهارت‌های والدین دانست و افزود: در صورت نیاز، این دانشگاه آمادگی دارد کلاس‌های آموزشی در این زمینه را برای والدین مهیا سازد و اقدامات مفیدی را در این راستا انجام بدهد.