عمومی | دانشگاه علوم پزشکی قزوین

استفاده از نمک برای پخت نان در نانوایی های شهرستان آوج کاهش یافت

صفر فیض الهی، مدیر شبکه بهداشت _ درمان شهرستان آوج اعلام کرد که استفاده از نمک برای پخت نان در نانوایی های شهرستان آوج کاهش یافته است.

مسوول بهداشت شهرستان آوج گفت: نان به عنوان غذای اصلی مردم است و سلامت آن بر سلامتی جامعه تاثیر گذار است و رعایت استفاده از نمک در حد مجاز، از مهمترین نکات در تهیه و پخت نان است.

حمیده شیخ محمدی، کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت _ درمان شهرستان آوج با بیان اینکه حد استاندار نمک در تهیه نان، یک درصد است؛ گفت: میزان موارد نامطلوب نمک در نمونه برداریی های انجام شده در شش ماهه اول سال ۱۳۹۷ در شهرستان آوج نسبت به مدت مشابه سال گذشته، با کاهش حدود ۲۳ درصدی همراه بوده است.

شیخ محمدی عنوان کرد که تهیه و توزیع بنرهای آموزشی برای نانوایان، برگزاری کلاس های آموزشی برای متصدیان و برخورد با افراد متخلف از مهمترین اقدامات این شبکه برای کاهش نمک مصرفی توسط نانوایان بوده است.

ابتلا به فشار خون بالا، بیماری های کلیوی، سکته های قلبی و مغزی و انواع سرطان ها از مهمترین عوارض مصرف بیش از حد مجاز نمک است.