لزوم اصلاح الگوی تغذیه برای ارتقاءسلامت / همکاری بین بخشی برای بهبود وضعیت غذا و تغذیه

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت:با توجه به شرایط کنونی و استفاده از الگوی های تغذیه ای نامناسب ، ترویج مصرف الگوهای غذایی سالم برای حفظ و ارتقاءسلامت به یکی از اقدامات موثر و ضروری تبدیل شده است.
وبدا سبزوار/ دکتر ابوالقاسم ده نبی در حاشیه بازدید از اداره غذا و در گفتگو با وبدا گفت: جایگاه غذا و تغذیه و کیفیت و سلامت آن در سلامتی انسان ها بر کسی پوشیده نیست و دسترسی به مواد غذایی کافی و سلامت تغذیه ای از محورهای اصلی توسعه و زیرساخت پرورش منابع انسانی کارآمد است.
وی با بیان اینکه امسال شعار روز جهانی غذا با عنوان" اقدامات ما آینده را می سازد " بر اقدامات موثر و همکاری سازنده برای بهبود وضعیت غذا و تغذیه، تاکید دارد، افزود: اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاءسلامت و تولید غذای سالم نیازمند مشارکت بین بخشی تمام سازمان ها و ارگان های و بخش های متولی تولید، توزیع و نظارت در بخش دولتی و خصوصی می باشد و چرخه ای است که هر قسمت از آن دچار خدشه شود سلامت و ایمنی غذا به مخاطره خواهد افتاد.
دکتر ده نبی اضافه کرد:ایجاد جامعه سالم،پویا و بانشاط نیازمند همکاریهای بین بخشی، همبستگی اجتماعی،تلاش و مشارکت آحاد جامعه خصوصاً سیاستگذاران، برنامه ریزان، کارآفرینان و تولیدکنندگان میباشد و تحقق شعارهای جهانی و ملی روز جهانی غذا،بدون شک با مشارکت و همدلی و همراهی تمامی صاحبان فرآیند امکانپذیر خواهد شد .
معاون غذا و دارو دانشگاه با بیان اینکه اضافه وزن، چاقی و بیماریهای غیر واگیر یکی از مشکلات اساسی حوزه غذا، و نظام سلامت است، تصریح کرد:ترویج و توسعه مصرف الگوهای غذایی سالم و مبتنی بر غذاهای سنتی،می تواند سبب بهبود وضع موجود در غذا و تغذیه شود و نباید نقش و اهمیت تغییر شیوه زندگی و تحرک روزانه را در این خصوص از یاد برد.
دکتر ده نبی در پایان ضمن تبریک این روز به همه فعالان و دست اندرکاران صنعت غذایی خاطر نشان کرد: امیدواریم با تلاش و پشتکار و استفاده از همه ظرفیت ها، گام های اساسی در مسیر پیشرفت ایران اسلامی و کمک به تولید محصولات غذایی سالم ، مطمئن و در دسترس همگان، برداشته شود.
شایان ذکر است، در این بازدید معاون غذا و دارو ضمن تبریک روز جهانی غذا، با اهدای گل از زحمات همکاران اداره غذا تشکر و قدردانی نمودند.