عمومی | دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

زنگ سلامت روان در شهرکرد نواخته شد/ برگزاری همایش سلامت روان در شهرکرد

وبدا؛ به مناسبت هفته سلامت روان (۱۸-۲۴ مهر) با محوریت شعار" سلامت روان جوانان و نوجوانان در جهان در حال تغییر" در دبیرستان حضرت زینب (س)چالشتر زنگ سلامت روان نواخته شد.
به گزارش وبدا به نقل از روابط عمومی مرکز؛ سرپرست مرکز بهداشت شهرستان شهرکرد در جمع معلمان و دانش آموزان این مدرسه گفت: در دوره جوانی و سالهای اولیه بلوغ تغییرات زیادی در زندگی افراد رخ می دهد که می تواند استرس زا و هیجان انگیز باشد مانند تغییر در مدرسه یا شروع دانشگاه، لذا در این زمان باید رفتار ها را کنترل نمود تا منجر به مشکلات روانی نگردد.
دکتر نرگس عسگری افزود: محافظت از سلامت نوجوانان و جوانان نه تنها به خود آنان کمک می کند بلکه می تواند باعث مشارکت آنان در سلامت خانواده و جامعه شود.
وی تاکید کرد: در این دوران باید از رفتار های پر خطر مانند روی آوردن به مواد مخدر و الکل و یا همنشینی با دوستان ناباب دوری کرد و به تفریحات سالم که دارای نشاط و شادابی است پرداخت.
دکتر عسگری اضافه کرد: معلمان و والدین با یاد گیری و آموزش های مهارت های زندگی به نوجوانان و جوانان می توانند آنها را در مقابله با چالش های روزمره در مدرسه و خانه کمک کنند.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان شهرکرد در ادامه از برگزاری همایش سلامت روان در شهرکرد خبر داد و افزود: در این همایش پولادی مشاور کودکان و نوجوانان با توجه به مصادف شدن هفته سلامت روان و هفته کودک در خصوص روانشناسی کودک به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت: عامل های متعددی در سلامت روانی کودک موثرند که یکی از آنها چگونگی تعامل والدین و کودک است. ارتباط والد و کودک نقش اساسی در تحول طبیعی و بهنجار کودک ایفا می کند. به طوری که کیفیت این روابط در سال های اولیه کودکی، اساس رشد شناختی، اجتماعی و هیجانی آینده را پایه گذاری می کند.
وی همچنین اظهار داشت: شاید شما نتوانید به فرزند خود یاد بدهید که خوشحال باشد ولی فراهم کردن امکانات و بستر مناسب برای خوشبختی و شاد زیستن فرزند، هدیه‌ای است که فقط شما می‌توانید به فرزندتان بدهید.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان شهرکرد گفت: پولادی در ادامه پیشنهاد داد: به فرزند خود اجازه دهید علائق خود را کشف کند و بگذارید مرتکب اشتباه شود. اگر همه کار‌ها را به طور کامل و بی‌نقص انجام دهد، هرگز برای کشف و گسترش یک استعداد، خطر نخواهد کرد.

دکتر عسگری گفت: وی اضاف کرد: کودک را مجبور به یادگیری نکنید این امید که برای پیشرفت و رشد دادن استعدادهای کودکان، باید هر روز درسهای خاصی را به آنان آموخت، ممکن است آنان را مضطرب یا دلزده سازد.