در کارگاه آموزشی بهبود روابط زوجین مطرح شد؛ سرزنش کردن و زبان گزنده باعث دوری زوجین از یکدیگر می شود - ۱۳۹۷/۰۷/۲۱
جواد قاسمی، مدیر مرکز مشاوره دانشجویی و سلامت روان دانشگاه اظهار داشت: بهبود روابط زوجین، اصول صحیح ازدواج، همسرداری، افزایش دوستی و تعهد در رابطه، افزایش صمیمیت، غنی سازی مهارت های ارتباطی زوجین و درک زوجین از یکدیگر از مهم ترین اهداف برگزاری این کارگاه آموزشی بوده است.
وی بیان کرد: زوج های زیادی در پی درمان روابط خویش هستند که بسیاری از آنها مهارت های اساسی ارتباطی را نمی دانند و همین مساله باعث تعارض بین زوجین می شود.
وحیده قائمی فرد کارشناس مشاور بالینی اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویی دانشگاه که مدرس این کارگاه بود گفت: آنچه موجب تخریب ازدواج می شود نا همخوانی بین زوجین است نه نبود مهر و محبت.
وی عیب جویی، سرزنش، شکوه و گلایه، نق زدن، تهدید، تنبیه و باج دادن برای کنترل در آوردن دیگری را هفت عادت تخریب در روابط زوجین دانست و گفت: متاسفانه خیلی از زوجین این هفت عادت مخرب را در زندگی خود دارند و برای حل مساله و نیازهای ارتباطی خود راه های خروجی این چنین را در پیش می گیرند.
به گفته وی سرزنش کردن و زبان گزنده باعث دوری زوجین از یکدیگر می شود و موجب می شود فرد خود واقعی اش را نشان ندهد و سرکوب شود.
وی گفت: گوش سپردن، حمایت، تشویق، احترام، اعتماد، پذیرش و گفتگو بر سر نیاز ها و اختلافات از راه کارهای ایجاد مهرورزی در رابطه است.
این کارشناس مشاور بالینی دانشگاه تاکید: گوش سپردن و شنونده ی خوب بودن در روابط بسیار مهم است زیرا بسیاری از نیاز ها از راه گفتگوی سازنده و شنیدن به آنها برطرف می شود.
وی گفت: زوجین سعی کنند در بسیاری از مسائل هر چند کوچک همدیگر را تشویق کنند زیرا تشویق موجب بالا رفتن اعتماد به نفس می شود.
به گفته وی دلیل اصلی بیشتر خیانت ها با هم صحبت نکردن و حرفی برای گفتن نداشتم زوجین باهم است که باعث می شود فرد هم صحبت دیگری را برای درد و دل کردن انتخاب کند و این اولین گام خیانت است.
این کارگاه توسط اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویی و با همکاری آموزش کارکنان معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه برگزار شد.