نخستین جلسه هماهنگی برگزاری روز جهانی غذا
نخستین جلسه هماهنگی برگزاری روز جهانی غذا در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه، دکتر محمد کاظم زاده، مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه، در این جلسه که با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، رئیس امور اداری، روابط عمومی و مسئول خدمات معاونت برگزار شد، با تاکید بر شعار امسال روز جهانی غذا " رفتار ما آینده ما را می سازد، تلاش برای دنیای بدون گرسنه تا سال ۲۰۳۰" به عنوان محور جهانی، موضوع " تغییر و اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت" را به عنوان محور ملی با زیر مجموعههای کاهش مصرف نمک، قند، چربی، نشانگرهای رنگی تغذیه ای، برچسب اصالت، مبارزه با قاچاق کالا و ترویج و معرفی نشان ایمنی و سلامت بیان کرد و گفت: با توجه به رسالت این حوزه مبنی بر تامین سلامت و امنیت غذایی، این مدیریت به منظور تحقق اصلاح الگوی تغذیه با توجه به نشانگرهای رنگی تغذیه ای به عنوان یکی از سیاستهای کلان سازمان غذا و دارو ، آموزش و فرهنگ سازی را در الویت برنامه های خود در هفته جهانی غذا قرار داده است .