عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

دانشجویان استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تجلیل شدند / گزارش تصویری

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در این مراسم گفت: دانشجویان استعدادهای درخشان علاوه بر اینکه در حال حاضر افتخار دانشگاه محسوب می‌شوند می‌توانند با حمایت مسئولین دانشگاه به مدیران و اساتید موفق آینده تبدیل شوند.
دکتر سعید کشمیری ضمن تقدیر از تلاش دانشجویان جهت کسب افتخار برای دانشگاه افزود: تمامی کشورها از دانشجویان استعدادهای درخشان خود حمایت‌های ویژه‌ای را انجام می‌دهند که دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز به مانند گذشته حمایت‌های خود را از دانشجویان این دانشگاه اعلام کرده و آنان می‌توانند بر روی همکاری مسئولین این دانشگاه حساب ویژه‌ای باز کنند.
وی با بیان اینکه باید از دانشجویان استعدادهای درخشان حمایت‌ها بیش از پیش باشد گفت: صرفاً کسب مدال مهم نبوده و اینکه دانشجویان این دانشگاه روحیه مبارزه جویی داشته باشند از اهمیت بالاتری برخوردار است زیرا می‌توانند با دانشجویان دیگر دانشگاه‌ها آشنا شده، ارتباط برقرار کرده و تبادل علم نمایند.

رسیدن به خودباوری بالاترین هدف برگزاری المپیاد است


رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار داشت: هدف از این گردهمایی‌ها و المپیادها برقراری ارتباطات با سایر دانشگاه و دانشجویان بوده و اینکه دانشجویان کارهای گروهی انجام داده و به خودباوری برسند.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز گفت: آنچه که ما را به ادامه راه امیدوار می‌کند وجود دانشجویان نخبه‌ این دانشگاه بوده و ما نیز همانند پدر با دیدن فرزندان موفق خود خرسند می‌شویم که همانا دانشجویان موفق این دانشگاه حکم فرزندان ما را دارند.
دکتر محمدرضا روان‌بُد ضمن تبریک به دانشجویانی که موفق به کسب افتخار شده‌اند افزود: راهی که در پیش رو دارید راه آسانی نبوده و همیشه راه‌های رسیدن به موفقیت در تمامی جاها سخت است که در دانشگاه علوم پزشکی بسیار سخت‌تر است اما شما راه درست را در پیش گرفته‌اید که باعث افتخار خود و دانشگاه هستید.
مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی بوشهر  نیز گفت: امروزه روش‌های آموزشی مبتنی بر دانشجو است و با توجه به نیازهای دانشجویان، اساتید روش ارائه دروس را انتخاب می‌کنند.
دکتر کامران میرزایی افزود: در شیوه‌های امروزی با توجه به اینکه مطالبه‌گری از طرف دانشجویان صورت می‌گیرد متناسب با نوع نیاز دروس ارائه شده و تنوع‌های آموزشی باید برای ارائه مفاهیم وجود داشته باشد.
وی تصریح کرد: اگر همه ما با الگوهای یکسان در کلاس‌های درس حاضر شویم هم محتوا به درستی منتقل نمی‌شود و هم اینکه دانشجو احساس مطالبه‌گری را نداشته و کلاس‌های به صورت یک سویه برگزار خواهد شد.
دکتر میرزایی تاکید کرد: تنوع‌هایی که در روش‌های آموزشی وجود دارد بر اساس نیازهای دانشجو، اهداف درس و محتوایی که باید انتقال داده شود صورت می‌گیرد که نظام آموزشی نوین آن را به عنوان الزام معرفی کرده است.
گفتنی است ۹ نفر از دانشجویان نخبه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به دهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشوری راه یافتند که ۴ نفر از آنان موفق به کسب مدال و دیپلم افتخار در المپیاد علمی سال جاری شدند.
گفتنی است در حیطه‌ی کارآفرینی محدثه سهرابی موفق به کسب مدال برنز انفرادی و مدال برنز گروهی، در حیطه‌ی فلسفه پزشکی مهرناز ذاکرشهرک و سعید شریفی موفق به کسب مدال برنز انفرادی، در حیطه‌ی تفکر علمی در علوم پایه شهریار میرزایی موفق به کسب مدال نقره انفرادی و در حیطه‌ی فلسفه پزشکی ادیبه رضایی موفق به کسب دیپلم افتخار مرحله انفرادی شدند که با اهدا لوح از آنان تقدیر شد.
همچنین از وحید فاضلی، کیمیا موید و آرمان هاشمی در حیطه تفکر در علوم پایه و مریم دژکام که در حطیه آموزش پزشکی موفق به راهیابی به المپیاد علمی کشوری شده بودند نیز تقدیر شد.
لازم به ذکر است که از دکتر عاطفه اسفندیاری مدیر سابق مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی، هدی دشتی سرپرست المپیاد، یونس سلیمی کوچی کارشناس المپیاد و معصومه سلسله کارشناس استعدادهای درخشان دانشگاه تقدیر شد.
آیین تقدیر از دانشجویان استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حضور دکتر سعید کشمیری رییس دانشگاه، اکبر توسلی عضو شورای اسلامی شهر بوشهر، دکتر محمدرضا روان‌بُد معاون آموزشی، دکتر عاطفه اسفندیاری سرپرست مرکزآموزشی درمانی شهدای خلیج فارس بوشهر، سیدمجید حسینی مدیر روابط عمومی و بین الملل دانشگاه در سالن ابن سینای این دانشگاه برگزار شد.
انتهای پیام/ م.ف ۱۰۲۶