به همت ادارهکل زمینشناسی شمال شرق و گروه زمینشناسی دانشگاه پیام نور مشهد: دومین کارگاه آموزشی رویداد استارتآپی علوم زمین برگزار شد
به گزارش روابطعمومی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، دومین کارگاه آموزشی رویداد استارتآپی علوم زمین بهعنوان دومین پیش رویداد استارتآپی در محل سالن اجتماعات دانشگاه پیامنور مشهد و با حضور تعدادی از دانشجویان و دانشآموختگان رشتههای علومزمین، استادان دانشگاههای مشهد و شرکتهای معدنی و همچنین گروههای صاحب ایده در حوزه علوم زمین به همت ادارهکل زمینشناسی منطقه شمال شرق و گروه زمینشناسی دانشگاه پیام نور مشهد برگزار شد.
در ابتدای این کارگاه دکتر نژادعلی، رئیس دانشگاه پیام نور منطقه ۹ کشور و رئیس دانشگاه پیامنور خراسان رضوی به تغییر رویکردهای جامعه مدنی منطبق بر نیازهای روز اشاره کرد و گفت: در حال حاضر نقشآفرینی و به میدان آمدن جوانان در عرصه علم و تولید ثروت نیاز اصلی کشور است.
در ادامه دکتر مظلومی بجستانی، مدیر گروه زمینشناسی دانشگاه پیام نور مشهد نیز روند اجرایی برگزاری رویداد استارتآپی علوم زمین را توضیح داد و به ضرورت برگزاری کارگاههای مقدماتی و نیز رویداد استارتآپی علومزمین بهعنوان مکمل آموزههای دانشگاهی بهمنظور ارتباط نزدیکتر دانشآموختگان با حوزههای تجربی و کارآفرینی اشاره کرد.
خانم مهندس اسلامی مدیرعامل شرکت کیهان کاوان کوشا در سخنرانی خود تحت عنون "شتابدهی در توسعه ایدهها و ایجاد فرصتها با تکنیکهای شبکهسازی" ضمن اشاره به تجربیات خود، فضای فکری مناسبی را میان شرکتکنندگان ایجاد کرد و نکات مهمی را در رابطه با شناخت فرصتها و روند شبکهسازی مطرح کرد.
همچنین مهندس جاهدی کارشناس ارشد کارآفرینی و رئیس دبیرخانه کسب و کارهای نوپای استان خراسان رضوی با ارائه مثالهایی از کسب و کارهای موفق استارتآپی در سراسر دنیا به تشریح ارکان راهاندازی یک استارتآپ پرداخت و رویکردهای مختلف آن را جهت حاضرین تبیین کرد.
در بخش پایانی این کارگاه، عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص اشتغال پایدار در علوم زمین و مهارتهای مورد نیاز به ارائه مطلب پرداخت.
دکتر ناصر حافظی مقدس، تسلط بر دانش پایه را در راهاندازی یک کسب و کار موفق در حوزه علوم زمین را امری اجتنابناپذیر دانست و به مسائل و مشکلات موجود در راهاندازی کسب و کار در حوزه تخصصی زمینشناسی و سایر علوم مرتبط پرداخت.
دکتر طاهری، مدیر کل زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی منطقه شمال شرق نیز ضمن تاکید بر بهکارگیری و تعمیق بر مطالب ارائه شده توسط استادان کارگاه، از میزبانی دانشگاه پیامنور مشهد و حضور صاحبنظران و استادان قدردانی کرد.
در پایان شرکتکنندگان در کارگاه، از نمایشگاه جنبی "دستسازههای سنگی" به عنوان یک کار موفق در حوزه فرآوری و هنری مصنوعات سنگی بازدید کردند.
در این پیش رویداد علاوه بر دانشجویان، دانشآموختگان و تعدادی اعضای هیئت علمی دانشگاههای مشهد، حجتالاسلام جباریان، رئیس دفتر نمایندگی ولیفقیه در دانشگاه پیامنور و سرکار خانم دکتر ضیائی، رئیس پیام نور مشهد نیز در بخشهایی از کارگاه حضور یافتند.