عمومی | دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

برگزاری کارگاه مدیریت تغذیه در بحران

در راستای اجرای برنامه عملیاتی بهبود تغذیه در سال ۹۷ و به منظور توانمندسازی کارشناسان تغذیه "کارگاه مدیریت تغذیه در بحران" با حضور کارشناسان تغذیه ستادی و طرح تحول سلامت مراکز/شبکه های بهداشتی درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی توسط گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت در تاریخ ۱۱ مهر ماه برگزار گردید.
این کارگاه که با هدف آشنایی کارشناسان تغذیه با کارکردهای تخصصی تغذیه در بلایا اجرا شد، شرکت کنندگان با کلیات اقدامات در مقابله با بحران، اصول تغذیه در بحران وتنظیم برنامه غذایی، نیازهای تغذیه ای گروه های آسیب پذیر و کمبود های تغذیه ای شایع در بحران ها، ایمنی غذایی در بحرانها آشنا شدند.
انتهای پیام/