عمومی | دانشگاه علوم پزشکی تهران

برگزاری جلسه کمیته پدافند غیرعامل دانشگاه در معاونت غذا و دارو

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛  کمیته پدافند غیرعامل دانشگاه با محوریت کارگروه غذا و دارو سه شنبه ۱۰ مهر ۹۷ با حضور دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو، دکتر رضایی مدیر حراست دانشگاه، دکتر روئینی سرپرست داروخانه های بیمارستانی دانشگاه، دکتر ذنوبی دبیر کمیته پدافند غیرعامل دانشگاه، دکتر فرزادنژاد معاون اجرایی ستاد و داروخانه های بیمارستانی دانشگاه، جهانی جانشین دبیر کمیته پداند غیر عامل دانشگاه، محمدپور نماینده کارگروه امداد و نجات فوریت های اورژانس و مدیران معاونت غذا و دارو در دفتر معاون غذا و دارو برگزارشد.
در ابتدای جلسه معاون غذا و دارو دانشگاه در خصوص پدافند غیر عامل در سطح دانشگاه گفت: پدافند غیر عامل در حوزه دانشگاه از چندین کارگروه تشکیل شده است که یکی از آنها کارگروه غذا و دارو می باشد.
در ادامه دکتر ذنوبی، دبیر کمیته پدافند غیر عامل دانشگاه ضمن قدردانی از دکتر حاجی محمودی در خصوص بهبود خدمت رسانی در حوزه دارو و تجهیزات گفت: این جلسه بمنظور تعدد ابلاغ هایی است که از طرف پدافند غیر عامل دانشگاه ارسال می شد؛ کارگروه ها ساختاری برایشان ایجاد شده است که طبق آن دکترمنان حاجی محمودی به عنوان رئیس کارگروه غذا و دارو انتخاب شده اند.
دکتر ذنوبی به تعریف پدافند غیرعامل پرداخت و گفت: به مجموعه اقدامات غیر نظامی که اشخاص غیر نظامی انجام می دهند تا ارگان ها و سازمانه در بحران های مختلف بتوانند به فعالیتشان ادامه دهند، می باشد.
وی به معرفی کارگروه های مختلف دانشگاه پرداخت و گفت: هر یک از کارگروه ها می توانند در کارگروه دیگر مشارکت کرده و همچنین در صورت نیاز از کارگروهی که می تواند به شما کمک کند جهت شرکت در جلسات دعوت بعمل آید.
سپس دبیر کمیته پدافند غیر عامل دانشگاه محورها و شاخص هایی را که کارگروه غذا و دارو درگیر آن هستند را معرفی کرد.
دکتر روئینی سرپرست داروخانه های بیمارستانی دانشگاه گفت: مجموعه دانشگاه ها در بخش های مختلف تلاش می کند تا این بحران داروئی (با توجه به مسائل روز) را در بخش غیرنظامی پشت سر بگذارد.
دکتر رضایی مدیر حراست دانشگاه نیز گفت: از هیچ کمکی در راستای اهداف کارگروه غذا و دارو که خیلی حساس هست دریغ نخواهیم کرد.
در ادامه حاضرین در جلسه در خصوص انبار های نگهداری دارو در بیمارستان تحت پوشش دانشگاه، سیستم گرمایشی و سرمایشی، بازسازی ظاهری، مکان انبار نگهداری دارو ها، و استانداردهای لازم برای یک انبار نگهداری دارو به بحث و تبادل نظر پرداختند.
دکتر کارگر مسئول واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو در خصوص فرمولاری تجمیعی دارو و تجهیزات برای بیماستان ها گفت: همه بیمارستان ها باید فرمولاری دارو و تجهیزات با یک فرمت مشخص داشته باشند و آنها را در حال حاضر در اختیار معاونت غذا و دارو قرار داده اند.
وی در ادامه در خصوص دستورالعمل استاندارد دارویی بخش اورژانس، فهرست آنتی دوت های ضروری جهت ذخیره کشوری توضیحاتی را به تفصیل بیان نمود.
مسئول واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو همچنین: به بررسی لیست داروهای مهم درمانی سازمان و کمبودهای موجود در این لیست پرداخت و اظهار امیدواری کرد که شاید با اضافه و کامل کردن این لیست بتوانیم به یک لیست جامع دسترسی پیدا کنیم.
توضیح اینکه در پایان جلسه مقرر شد خیرین در حوزه دارو و تجهیزات با همکاری کارگروه اجتماعی و فرهنگی و کارگروه اطلاع رسانی و آرامش استفاده گردد و بازبینی لیست آنتی دونت های مورد نیاز جهت ذخیره کشوری در دستور کار قرار گیرد.