عمومی | وزارت علوم،تحقیقات و فناوری

برگزاری هم‌اندیشی علمی بین‌المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با استادان ۱۳ دانشگاه جهان

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر سیداحمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این نشست گفت: در یک دانشگاه، صرفاً هدف، تولید علم و مقاله نیست بلکه رفع نیازهای کشور و حرکت به سوی تکنولوژی آینده باید از اولویت‌های دانشگاه‌ها باشد.
به گفته وی بایوتکنولوژی، نفت، گاز، مدیریت منابع آب، مواد و نانوتکنولوژی، اینترنت اشیاء و کلان داده از جمله موضوعات این نشست هم‌اندیشی است و جزو نیازها و اولویت‌های کشور می‌باشد و امید است مقدمه‌ای برای همکاری بین استادان و دانشگا‌ه‌های ایرانی و خارجی حاضر در نشست باشد.
دکتر معتمدی، یکی از مهم‌ترین بخش‌های توسعه علمی کشورها را همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه‌ها دانست و افزود: خوشبختانه دانشگاه‌های کشور از جمله دانشگاه صنعتی امیر کبیر در سال های اخیر در این جهت حرکت خیلی خوبی را داشته است و در برنامه راهبردی خود نیز جایگاه خاصی را برای روابط بین الملل قائل شده است.
وی با بیان اینکه دانشگاه‌های کشور در سال ۲۰۱۷ بر اساس آمار جهانی، رتبه نخست منطقه‌ای و رتبه شانزدهم را در توسعه علم در جهان دارا می‌باشند افزود: دانشگاه صنعتی امیرکبیر با ۱۴ هزار دانشجو که بیش از نیمی از آنها در مقطع تحصیلات تکمیلی مشغول تحصیل هستند با تولید ۴.۱۸ مقاله به ازای هر استاد که رقم بسیار خوبی در شاخص‌های جهانی است مقام نخست را در بین دانشگاه‌های کشور داشته است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: در سه سال گذشته، تعداد مقاله‌های مشترک این دانشگاه با استادان خارجی از ۵۱۸ به ۸۹۰ مقاله افزایش پیدا کرده و رشد استنادات مقاله‌های علمی دانشگاه نیز به همین نسبت افزایش یافته است.
به گفته وی، در رتبه بندی های بین المللی نیز دانشگاه صنعتی امیرکبیر از جهت‌های مختلف از جمله امتیازی که مربوط به روابط بین‌الملل دانشگاه می‌شود بیش از ۲برابر در سال ۲۰۱۸ نسبت به ۲۰۱۷ رشد داشته است.
این نشست با حضور ۳۰ استاد خارجی از دانشگاه‌ها و موسسه ها و مراکز علمی و تحقیقاتی ۱۳ کشور جهان برگزار شد.
ل.م ۵۴/ ع. ع ۵۷