کارگاه آموزشی - فرهنگی "من یک استاد مشاور هستم" در دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار شد
به گزارش وب دا؛ از سلسله کارگاه های ویژه توانمندسازی اساتید مشاور دانشگاه علوم پزشکی فسا، کارگاه آموزشی - فرهنگی با عنوان"من یک استاد مشاور هستم" با حضور اساتید در سالن نحوی دانشگاه برگزار گردید.
در بخش اول کارگاه دکتر اوصانلو از اساتید دانشگاه ضمن مرور آییننامه اساتید مشاور، نتایج فرایند اساتید مشاور در نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۷-۹۶ را به استحضار اعضای هیئت علمی رساند .
دکتراوصانلو ضمن اشاره به مشکلات موجود در فرایند اساتید مشاور و نیز معضلات فرهنگی در دانشگاه ، پیشنهادات خود را برای ارتقای سطح اجرای فرایند اساتید مشاور به عنوان یک راهکار عملیاتی برای حل مشکلات موجود در دانشگاه بیان نمودند.
در پایان بخش اول کارگاه، آقای دکتر نقدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ضمن معرفی مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه، به وظایف بسیار مهم اساتید مشاور اشاره کردند و بر عزم جدی معاونت فرهنگی و دانشجویی برای مقابله با معضل اعتیاد به ویژه در سطح دانشگاه تاکید نمود.
در بخش دوم کارگاه، دکتر ضرغامی متخصص بیماریهای اعصاب و روان با بیان اینکه افسردگی و اختلالات اضطراب مهمترین اختلالات روانپزشکی می باشد، به تشریح علل پدید آورنده این اختلالات و راهکارهای پیشگیری و درمان آنها پرداختند.
دکترضرغامی یکی از علل مهم گرایش افراد به سوءمصرف مواد را اختلالات روانپزشکی دانست و افزود: عوامل وراثتی و عوامل اجتماعی از سایر علل مهم گرایش افراد به مصرف مواد اعتیادآور و یا انجام رفتارهای اعتیادی است.
ارائه جدیدترین آمارهای اعتیاد و نیز راهکارهای درمان افراد دارای سوء مصرف مواد از مهمترین مباحث ارایه شده توسط این متخصص بیماریهای اعصاب و روان بود.
در بخش پایانی کارگاه ، شرکت کنندگان سوالات خود را در زمینههای مختلف روانپزشکی و اعتیاد مطرح کردند که به آنها پاسخ داده شد.
گفتنی است در این کارگاه طبق نظر اعضای شرکت کننده مقرر گردید کارگاه بعدی تحت عنوان "من یک استاد مشاور هستم ۲" با محوریت: مروری بر آییننامه آموزشی دانشگاه و معرفی فنون و اصول مشاوره در اواخر فصل پاییز برگزار گردد.