توسط دانشگاه گیلان تست پهپاد جمع آوری اطلاعات از شبکه توزیع برق و پایش خطوط با موفقیت انجام شد
تست پهپاد عمود پرواز بدون سرنشین به منظور جمع آوری اطلاعات از شبکه توزیع برق و پایش خطوط در شرایط بحرانی برای تعیین کلیه صدمات احتمالی خطوط توزیع و انتقال برق امروز پنج شنبه در محل دانشکده فنی دانشگاه گیلان با حضور مسئولان ارشد شرکت سهامی برق با موفقیت کامل به انجام رسید.
پهپاد طراحی شده دارای زمان پرواز حدود ۵۵ دقیقه همراه با تصویر برداری فول HD و سرعت حداکثر ۳۴ کیلومتر بر ساعت تحت پروتکل پروازی رزیر ۱۰۰ متر بوده که مجهز به کنترل پرواز اتوماتیک نیز است.
لازم به ذکر است پروژه مذکور با سرپرستی دکتر احمد باقری استاد دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه گیلان و همچنین همکاری موثر مهندسین ارشد پروژه محمد فلاحدوست، نوید اسدی و محمدباقر تدریس حسنی همگی از فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد دانشگاه گیلان به انجام رسید.