عمومی | دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

شصت و سومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان تشکیل شد

وبدا؛ سرپرست معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری از تشکیل شصت و سومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی این استان خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دکتر علی احمدی افزود: این جلسه یازده مهرماه ۹۷ با حضور معاون سیاسی و امنیتی استاندار، ریاست دانشگاه علوم پزشکی و سایر اعضای کارگروه در سالن شهید مردانی استانداری تشکیل شد.
به گفته وی، در این جلسه ضمن پیگیری مصوبات جلسه قبل و حمایت طلبی در تدوین برنامه جامع سلامت استان و ارائه گزارش راه اندازی کانون های سلامت محله شهرستان ها ، چالش های موجود در سیاستگذاری در خصوص ابلاغیه مورخ ۲۰/۰۶/۹۷ وزیر محترم کشور و وزیر محترم بهداشت درمان و آموزش پزشکی مورد بررسی قرار گرفت.
وی، ارائه گزارش جمع بندی اکیپ نظارتی زنجیره تولید آرد و نان و ارائه مشکلات مربوط به تامین آب روستاها ، ارائه مباحث مربوط به کشتار غیرمجاز دام و طیور را از دیگر مباحث مطرح شده در این جلسه عنوان کرد.
دکتر احمدی افزود: همچنین با توجه به فعالیت بیش از ۹۷۰ نانوایی در سطح شهرستان های نه گانه بر تشکیل اکیپ های بازرسی و بازرسی دوره ای زنجیره تولید نان بصورت کمی و کیفی تاکید و اقدامات کارشناسان بهداشت محیط در راستای اجرای بند دوم صورتجلسه شصت و سومین کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان تشریح شد.
وی، تداوم کار کمیته ساماندهی حیوانات ناقل بیماری و نظارت و تاکید بر فعالیت های این کمیته از سوی دفتر امور شهری و روستایی استانداری و تاکید بر ساماندهی و راه اندازی سایت های مربوطه را از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه کارگروه عنوان کرد و افزود: این موضوع بمنظور تامین سلامت مردم و پیشگیری از بیماری های منتقله بین انسان و حیوانات و کنترل جمعیت حیوانات ناقل مورد بررسی قرار گرفت.
سرپرست معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در ادامه از تشکیل ۲۴ کانون و فعالیت ۹ خانه مشارکت مردم در سلامت با حضور ۳۰۲ عضو در استان خبر داد و افزود: کانون های سلامت محله با تاکید بر استفاده از ظرفیت های موجود و اجتناب از دوباره کاری و هدف جلب مشارکت های بیشتر و توانمندسازی مردم بر اساس دستورالعمل ابلاغی از سوی وزارت بهداشت تشکیل و مشغول به فعالیت هستند.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار نیز در این جلسه با اشاره به تدوین برنامه جامع سلامت استان اظهار داشت: این برنامه در پی پاسخ به دو نیاز مهم، تامین سلامت جامعه و حرکت علمی در جهت توسعه کشور تدوین و سندی راهبردی است که در همه ابعاد سلامت (جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی ) تمرکز دارد.
مردانی افزود: تدوین این برنامه نیازمند صرف زمان و هزینه مشخص و همکاری بین بخشی و درون بخشی است.