عمومی | دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر ری

برگزاری آئین تجلیل و استقبال از دانشجویان ورودی جدید در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری

آئین تجلیل و استقبال از دانشجویان ورودی جدید در نوبت صبح و عصر با حضور دکتر سعید قاضی مغربی رئیس واحد، معاونین، روسای دانشکده ها، مدیران و صد ها تن از دانشجویان به همراه والدین آنان در سالن ورزشی امام علی (ع) واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی: در ابتدای این نشست دکتر سعید قاضی مغربی ضمن عرض تسلیت به مناسبت سالروز شهادت امام سجاد (ع) و خیر مقدم به دانشجویان ورودی جدید با اشاره به تکریم ارباب رجوع و اولیاء آنان گفت: فصل جدیدی در زندگی شما رخ داده است و سبک و سیاق زندگی دانشجویی با دانش آموزی متفاوت است، قدردان زحمات وافر پدران و مادران خود باشید؛ شما دانشجویان همانند فرزندان من و مدیران آینده این کشورید و نباید نسبت به محیط اطراف خود بی تفاوت باشید و برای این زمان برنامه ریزی کنید. به هرحال کشور توسط افراد تحصیل کرده و با سواد اداره میشود و این افراد در آینده شمایید و همه ی برنامه ریزی های ما درجهت رفاه و محیطی امن برای آموزش شما عزیزان میباشد.

وی خطاب به پدران و مادران حاضر در جلسه گفت: تغییر مقطع همواره با مشکلات فراوانی روبه رو است و در این زمان مواظبت و پیگیری شما عزیزان باید بیش از پیش باشد چرا که افرادی که وارد دانشگاه می شوند با افکار و عقاید مختلف هستند و بهترین مشاوره ها خود اولیاء و استادان هستند تا خدای ناخواسته جوان ما دچار مشکلی نشود.

رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری با بیان این مطلب که کسب علم ودانش اگر برای رضای خداوند متعال و خدمت به خلق باشد نوعی عبادت محسوب می شود بیان کرد: دانشگاه محل تفکر، تامل و اندیشیدن است؛ از زمان جوانی خود برای فراگیری علم و دانش نهایت استفاده را داشته باشید چرا که فرصت ها همانند ابرها درگذرند و به گونه ای عمل کنید تا در هنگام سالخوردگی حسرت ایام جوانی را نخورید.

وی افزود: واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری دارای مرکز تحقیقات، پژوهشی و فرهنگی شامل: حوزه امور اقتصادی دانش بنیان، مرکز رشد، مرکز آموزش نیروی انسانی، مرکز IT ، کتابخانه دیجیتال و نمازخانه مرکزی است؛ این واحد دارای سوله‌های آموزشی، کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های مجهز بوده و دارای ۲۵۰۰۰ دانشجو در ۲۱۲ گرایش در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در هفت دانشکده مصوب علوم انسانی، فنی مهندسی، آموزش معلمان، علوم پایه، هنر و معماری، مدیریت و حسابداری و مهندسی برق است . این واحد دانشگاهی با داشتن ۴ نمازخانه، ۴ سالن ورزشی، بیش از ۱۷۴ هزار جلد کتاب، ۷ سالن غذاخوری و رستوران، ۳۵۰عضو هیات علمی تمام وقت، ۱۰۰۰ استاد مدعو و ۳۷۰ نفر کارمند اقدام به تربیت ۸۵ هزار دانش آموخته کرده است .

قاضی مغربی با تاکید بر ۲۸سال سنوات خدمت در این واحد دانشگاهی گفت: از زمان تصدی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره)   با برگزاری ۵ گردهمایی فارغ التحصیلان رشته های مختلف و دانش آموختگان، استارتاپ ها، انعقاد تفاهم نامه همکاری با موسسات، شرکت ها و شهرک های صنعتی و ایجاد فضای کسب و کار برای دانشجویان، فراهم آوردن امکاناتی برای تدریس فارغ التحصیلان فنی در هنرستان ها و تدریس دانشجویان مقطع دکتری  سعی شد تا خروجی مناسبی در جامعه داشته باشیم.

این مقام مسئول اظهار کرد: با اخذ تاییدیه دکتر محمد مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، تنها واحد در میان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی هستیم  به دنبال صدور مدرک مشترک و بین المللی با دانشگاه صنعتی کلن آلمانیم.

وی با اشاره به توقعات خود و مسوولان گفت: انتظار ما رعایت اخلاق عمومی و حرفه ای، حساسیت در نوع حجاب و پوشش، سخت کوشی، تشویق یکدیگر به کسب علم و صرف وقت بسیار برای مطالعه است.

قاضی مغربی در خاتمه سخنان خود از دانشجویان خواست تا نسبت به مسائل فرهنگی، اجتماعی و سیاسی کشور حساس باشند اما سیاسی کاری نکنند، در کرسی های آزاد اندیشی شرکت نمایند، عقاید خود را به بحث بگذارند و از آرمان های خود دفاع کنند، به موضوعات دانشگاه و محل تحصیل خود اهمیت دهند تا باعث بالابردن سطح اعتبار مدرک تحصیلی خود شوند، با عضویت در انجمن های علمی مهارت کار گروهی خود را بیشتر کنند.

در ادامه دکتر سید مصطفی حسینی مزینانی معاون پژوهشی و فناوری واحد نخستین گام را حرکت به سوی دانشگاه حل مساله عنوان کرد و افزود: «با تلاش‌ بسیار سعی کردیم دانشگاه را با آموزش محوری، پژوهش محوری و کار آفرینی به سمت شناسایی مشکلات جامعه سوق دهیم و با توجه به توانمندی‌های ممکن معضلاتی را که کشور با آن روبه‌رو هست، مرتفع سازیم؛ در این راستا این واحد دانشگاهی به عنوان قطب شبکه های ارتباطی و حمل و نقل کشور انتخاب شده  است؛  معاونت پژوهشی با ۱۱اداره حوزه برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان، دفتر امور پژوهشی، مرکز رشد، باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان، ارتباط توسعه فناوری و ارتباط با صنعت، مرکز تحقیقات آمایش سرزمین، مرکز تحقیقات نساجی، مرکز اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی و دارویی، آزمایشگاه ها و کارگاه ها، کتابخانه و انتشارات علمی آماده هرگونه همکاری پژوهشی با دانشجویان می باشد.

دکتر سید محمد میرزاده حسینی معاون اداری و مالی واحد با اشاره به این مطلب که این معاونت تمام تلاش خود را به منظور کاهش دغدغه های مالی دانشجویان بکار خواهد برد اظهار کرد: دانشجویان با مراجعه به اداره حسابداری دانشجویی که دفاتر آن در هر دانشکده به منظور کنترل و رسیدگی به پرداخت ها و مسائل مالی شهریه ها است و همچنین صندوق رفاه دانشجویی می توانند انواع وام های کوتاه مدت،میان مدت و وزارت علوم را دریافت نمایند و به نوعی مشکلات شهریه خود را مرتفع سازند.

دکتر امیر احمری نژاد معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد در سخنان خود ضمن تشریح وظایف و ساختار معاونت آموزشی بیان کرد: وظیفه اصلی ما برنامه ریزی، اداره و هدایت کلیه امور آموزشی در همه مقاطع و نظارت بر حسن اجرای مقررات و آیین نامه های آموزشی، تصمیم گیری درباره مسائل آموزشی، سیاست گذاری و اتخاذ تمهیدات لازم در جهت گسترش و ارتقاء کیفیت آموزش و اجرای دوره های آموزشی و ارزیابی آنان و نیز امور مربوط به استادان است.

احمری نژاد گفت: در این معاونت ۴۰وظیفه در نظر گرفته شده است که جهت تحقق آن ادارت  کل آموزش، دفتر دبیرخانه هیات علمی، دفتر برنامه ریزی، سنجش و نظارت و گروه های آموزشی در دانشکده ها وجود دارند.

دکتر عبدالرضا فرهادیان معاون فرهنگی و دانشجویی انجام امورات مربوط به تخفیفات شهریه، نقل و انتقالات دانشجویی، برگزاری جلسات کمیته انضباطی به منظور رسیدگی به شکایات دانشجویان،تخلفات در امتحانات را از جمله وظایف معاونت تحت امر خود بیان کرد.

فرهادیان افزود: از جمله اقداماتی که به منظور رفاه حال دانشجویان صورت گرفته است راه اندازی کلینیک سلامت با حضور پزشک حاذق و معتمد بصورت رایگان در واحد و همچنین حضور مشاورین و روان شناسان مجرب در ساختمان اداری این واحد دانشگاهی است.

در پایان این جلسه معاونین به پرسش و پاسخ با دانشجویان پرداختند.