عمومی | دانشگاه علوم پزشکی جهرم

کارگروه هماهنگی هفته روان در دانشگاه بر گزار گردید - ۱۳۹۷/۰۷/۱۱

کارگروه هماهنگی هفته روان با شعار "سلامت روان جوانان و نوجوانان: جهان در حال تغییر " امروز ۱۱ مهر ۹۷ با حضور رئیس، معاونین و مدیران ذیربط دانشگاه و معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری ویژه، رئیس اداره ورزش و جوانان و دیگر مدیران شهرستان در سالن شهید ایرانمنش دانشگاه برگزار گردید.

دکتر محمد رحمانیان رئیس دانشگاه اظهار داشت: نقش شادی و نشاط، خانواده، محیط های آموزشی و سبک زندگی سالم تاثیر بسزایی در سلامت روان جوانان و نوجوانان دارد.

وی تحقق سلامت روان جوانان و نوجوانان را منوط به همکاری و مشارکت نهاد ها و دستگاه های اجرایی جامعه دانست و گفت: مدیران باید احساس مسئولیت کنند و متولیان ایجاد سلامت روان جوانان و نوجوانان می بایست خود را موظف و در احقاق این امر بستر های مناسب ایجاد کنند.

وی در ادامه افزود: افزایش کیفیت سطح زندگی، رضایتمندی از زندگی و احساس ارزشمندی از مقوله های بسیار مهم در حفظ سلامت روان افراد جامعه است که بی شک بعد از خانواده یکی از مهم ترین محیط های تامین کننده و موثر در این خصوص محیط های آموزشی چون مدرسه و دانشگاه است.

دکتر سید مجید ارجمند معاون بهداشتی دانشگاه نیز در این جلسه گفت: ترویج و محافظت از سلامت روان نوجوانان و جوانان شهرستان از اهدافی است که معاونت بهداشتی دانشگاه بر آن تاکید دارد زیرا نه تنها به سلامت آنها در کوتاه مدت و دراز مدت کمک می کند بلکه جامعه ای که جوانان و نوجوانان سالمی دارد می تواند منجر به مشارکت بیشتر در نیروی کار میان خانواده هایشان و جامعه شان شوند.

مهندس قناعتیان معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری نیز در ادامه جلسه گفت: آسیب های اجتماعی از دغدغه هایی است که مسئولین بسیار بر آن تاکید دارند همان طور که در سال گذشته یک سوم از میزان ازدواج ها در شهرستان جهرم منجر به طلاق شده است و مسئله مواد مخدر و استفاده از مشروبات الکلی در بین جوانان از معضلاتی است که جامعه با آن روبرو است.

وی به ایجاد شادی و نشاط در بین جوانان تاکید کرد و گفت: اجرای فعالیت های فرهنگی، ورزشی و غیره تاثیر زیادی در نشاط جوانان دارد و می تواند شرایطی فراهم کند که جوانان به سمت تفریحات ناسالم نروند و این مهم در گرو همکاری نهادهایی چون اداره ورزش و جوانان، ارشاد و فرهنگ اسلامی، آموزش و پرورش و غیره است.

لادن صحرائیان کارشناس مسئول بهداشت روان معاونت بهداشتی دانشگاه نیز در ادامه گفت: سبک زندگی سالم عملکرد ذهنی و روانی انسان را بهبود بخشیده و موجب ارتقای سلامت روان و بهبود کیفیت زندگی انسان می شود.

وی افزود: بهداشت روانی، همان سلامت فکر و قدرت سازگاری فرد با محیط و اطرافیان است و در شکل دهی بهداشت روانی و شخصیت افراد، خانواده مهم ترین سهم را دارد.

به گفته وی خانواده ای که در آن عشق، علاقه و محبت به اندازه کافی مبادله می شود، سلامت روانی افراد آن تا حد زیادی تامین است.