عمومی | پژوهشکده مرکبات و میوه‌های نیمه‌گرمسیری

برگزاری کارگاه آموزشی و ترویجی برداشت، شاخص های برداشت و مدیریت انبارمانی میوه کیوی با همکاری پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه گرمسیری

برگزاری کارگاه آموزشی و ترویجی برداشت، شاخص های برداشت و مدیریت انبارمانی میوه کیوی با همکاری پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه گرمسیری

یک دوره کارگاه آموزشی و ترویجی برداشت، شاخص های برداشت و مدیریت انبارمانی میوه کیوی با همکاری پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه گرمسیری در شهرستان رودسر در استان گیلان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه ‌گرمسیری، به دعوت مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان رودسر و در راستای فعالیت ‌های آموزشی و ترویجی و به منظور بالا بردن سطح دانش و اطلاعات کارشناسان ترویج، باغداران و بهره برداران کیوی، یک دوره کارگاه آموزشی و ترویجی با موضوع برداشت، شاخص های برداشت و مدیریت انبارمانی میوه کیوی با همکاری پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه گرمسیری و با حضور کارشناسان ترویج و بهره برداران شرق استان گیلان در روز یکشنبه ۸ مهر ۹۷ در مرکز جهاد کشاورزی رضا محله از توابع شهرستان رودسر در استان گیلان برگزار شد.

در این کلاس علمی دکتر جواد فتاحی مقدم عضو هیات علمی و معاون پژوهشی پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه ‌گرمسیری به عنوان مدرس به آموزش کارشناسان ترویج و بهره ‌برداران پرداختند.