عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

طرح ضربت جمع‌آوری و معدوم‌سازی مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در شهرستان عسلویه اجرا شد

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه در آستانه روز جهانی بهداشت محیط و اجرای طرح ضربت بازرسی بهداشتی عنوان داشت: نقش سازنده بازرسین و تلاش‌های مستمر آن‌ها در ارتقای شاخصه‌ای سلامت و نظارت و کنترل بر سلامت و ایمنی مواد غذایی بر کسی پوشیده نیست.
جاسم زارعی تصریح کرد: نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی، آب و دفع بهداشتی زباله و فاضلاب به‌ویژه در مدارس و اماکن عمومی از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی بر لزوم تشدید نظارت‌های بهداشتی جهت حفظ و ارتقای سلامت جامعه تاکید کرده، افزود: ۴ مهرماه روز جهانی بهداشت محیط در واقع فرصتی است جهت تقدیر از فعالان محیطی حوزه سلامت بوده و مشارکت شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و سایر نهادها و سازمان‌ها، جهت تحقق سلامت در جامعه لازم و ضروری است.
زارعی اظهار داشت: طرح ضربت بازدید و کنترل مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط در قالب چهار تیم و به همراه نمایندگان دامپزشکی، صنعت و معدن و اتاق اصناف در شهرستان عسلویه اجرا و بخش قابل‌توجهی از مواد غذایی تاریخ‌مصرف گذشته و غیرقابل‌مصرف کشف و جمع‌آوری ش.
کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه‌ای شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه به چالش‌های این حوزه اشاره کرد و اظهار داشت: تمامی مراکز تهیه، توزیع مواد غذایی، خوراکی و بهداشتی و اماکن عمومی مشمول آیین‌نامه‌های بهداشتی به‌صورت مستمر بازرسی و ضمن تذکرات بهداشتی با متخلفین برخورد قانونی می‌شود.
تورج سامی افزود: در اجرای این طرح از ۳۸ صنف حساس بازدید صورت گرفت که در همین راستا ۲۴۵ کیلوگرم مواد تاریخ گذشته و غیرمجاز کشف، جمع‌آوری و معدوم گردید.
وی خاطرنشان کرد: شهروندان گرامی پس از خرید مواد غذایی از مراکز عرضه به تاریخ تولید و انقضاء اجناس توجه نمایند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی از طریق سامانه رسیدگی به شکایات مردمی ۱۹۰ گزارش نمایند.
انتهای پیام/ع.م- ۳۰۹۰