عمومی | مرکز ترویج و توسعه تکنولوژی هراز

نشست مدیران و مسئولین موسسات و مراکز تحقیقاتی، آموزشی و ترویجی منطقه یک سازمان به میزبانی مرکز ترویج و توسعه تکنولوژی هراز برگزار گردید

به نام خدا

نشست مدیران و مسئولین موسسات و مراکز تحقیقاتی، آموزشی و ترویجی منطقه یک سازمان به میزبانی مرکز ترویج و توسعه تکنولوژی هراز برگزار گردید

پیرو هماهنگی ها و تلاش های به عمل آمده توسط دکتر ولی الله کریمی رئیس مرکز ترویج و توسعه تکنولوژی هراز و دکتر ابوالفضل فرجی رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان و دبیر منطقه یک، اولین گردهمایی مسئولین و روسای موسسات و مراکز تحقیقاتی، آموزشی و ترویجی منطقه یک سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی صبح روز چهارشنبه مورخه ۴ مهرماه سال جاری در سالن کنفرانس مرکز هراز برگزار گردید. در آغاز این جلسه که در آن دکتر بهمن امیری لاریجانی مدیر کل دفتر ترویج دانش و فناوری کشاورزی و انتقال یافته ها نیز حضور داشتند، پس از قرائت آیاتی از کلام الله مجید، دکتر ابوالفضل فرجی دبیر منطقه یک ضمن خوشامدگویی و تشکر از حضور مدعوین، دستور کار جلسه را قرائت نمودند. ایشان ضمن اشاره به این نکته که جلسه مذکور اولین جلسه رسمی اعضای منطقه یک در سال جاریست، به دلایل تشکیل منطقه بندی در بین زیرمجموعه های سازمان اشاره نمودند. دکتر فرجی با ابراز تشکر از میزبانی مرکز هراز جلسه ی بازدیدی روز گذشته از این مرکز را پربار عنوان نمودند.

در ادامه و پس از معرفی اعضای حاضر در سالن جلسه، دکتر ولی الله کریمی ریاست مرکز هراز، ضمن خیر مقدم به میهمانان و حاضرین در سالن، به طور اجمال به معرفی مرکز هراز، تاریخچه، توانمندی ها و دستاوردها و برنامه های پیش رو در آینده، سابقه ی همکاری با کشور ژاپن و نیز برنامه های آموزش بین المللی و نتایج آن پرداختند.

پس از ایشان دکتر مریم حسینی رئیس موسسه تحقیقات برنج کشور ضمن اشاره ای کوتاه به موضوع بحران آب و ارتباط آن با کشت برنج و ضرورت تحقیق بیشتر در خصوص خشکه کاری آن، دستور کار بعدی این نشست را مطرح نمودند. ایشان ضمن اشاره به روند تشکیل تیم بررسی و تحقیق پیرامون خشکه کاری برنج از سوی دکتر خاوازی ریاست سازمان و تشکر از مشارکت و همکاری تمامی اعضای این گروه خاطرنشان نمودند که در کشور هنوز به دلیل وجود تقاضا، تولید برنج برای کشاورز اقتصادی بوده و علی رغم ممنوعیت آن در بسیاری از مناطق صورت می گیرد. لذا با توجه به محدودیت منابع آب، کشت به صورت خشکه کاری را می توان به عنوان یک جایگزین در نظر گرفت. سپس در ادامه ایشان به تبیین اهداف تشکیل کارگروه خشکه کاری پرداخته و نکات فنی آن را با مشارکت حضار مورد نقد و بررسی قرار دادند.

پس از ایشان دکتر بهمن امیری لاریجانی مدیر کل دفتر ترویج دانش و انتقال یافته ها در خصوص برنامه انتقال یافته ها، نقشه راه سازمان برای تحقق کشاورزی دانش بنیان، لزوم به روز رسانی نظام تحقیقات کشاورزی و تکوین آن به نظام دانش و اطلاعات نوین کشاورزی، ویژگی های تعامل مطلوب تحقیق، آموزش و ترویج کشاورزی، تفکر مبتنی بر نظام دانش و اطلاعات کشاورزی، انتظارات از ترویج کشاورزی در عصر حاضر و سیاست کلان سازمان در حوزه ترویج و انتقال یافته ها مطالبی را عنوان نمودند.

پس از ایشان اعضای حاضر به بحث، تبادل نظر و جمع بندی در خصوص برنامه ها و مشکلات پیش رو در موسسات و مراکز مربوطه در جهت استفاده بهتر از ظرفیت ها و توانمندی ها پرداخته و در پایان از بخش های مختلف مرکز هراز بازدید به عمل آوردند. این نشست در عصر همان روز به کار خود پایان داد.

روابط عمومی مرکز هراز