عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بیرجند

در گردهمایی مدیران نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی کشور اعلام شد - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، بر اساس ارزیابی عملکرد سال ۱۳۹۶ سازمان غذا و دارو از معاونت های سطح کشور، مدیریت نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو بیرجند توانست بیشترین میزان ارتقا امتیاز ارزیابی عملکرد را بین دانشگاه های سطح دو را کسب کرد.

بر اساس این گزارش، در گردهمایی مدیران نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی کشور که شهریور ماه امسال در ارومیه برگزار شد، مدیریت نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به خاطر کسب بیشترین میزان ارتقا امتیاز ارزیابی عملکرد در بین دانشگاه های سطح دو معرفی و با اهدای لوحی از خانم مهندس راضیه کفایی مدیریت نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه تقدیر و تشکر به عمل آمد.

در متن این لوح آمده است:

عرصه کار و فعالیت محلی است برای حضور همه تلاشگرانی که اندیشه جهاد و خدمت انقلابی، آذین بخش قاموس فکری آنهاست، در این میان حضور متعهدانه مدیرانی لایق همواره نوید بخش اعتلای جامعه است که دستیابی به آرمانهای خویش را در پرتو نقش آفرینی آنان در عرصه های مختلف تلاش و مجاهدت جستجو

می کند.

به پاس متعهدانه و در راستای قدردانی ، تشویق و پویایی بیشتر در ارائه خدمات برتر در نظام سلامت ، از تلاش و کوشش سرکار عالی و همکاران محترم آن دانشگاه در زمینه بیشترین میزان ارتقا امتیاز ارزیابی عملکرد مدیریت نظارت بر موادغذایی و آشامیدنی دانشگاه های سطح دو در سال ۱۳۹۶، صمیمانه قدردانی نموده و ضمن آرزوی توفیق و سربلندی ، سلامتی و سعادت روز افزون شما را در عرصه خدمات صادقانه از درگاه احدیت مسئلت دارد.

دکتر غلامرضا اصغری                                                دکتر وحید مفید

معاون وزیر و رئیس سازمان غذا ودارو مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی