عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: غذای سالم و بهداشتی ضامن سلامت و توسعه جوامع است

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، دکتر عبدالمحمد خواجه‌ئیان در پیامی به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط عنوان داشت: امروزه عرضه مواد غذایی به‌طور فزاینده‌ای رو به جهانی‌شدن است و به همین علت به‌کارگیری سیستم‌های ایمنی مواد غذایی بیش‌ازپیش موردتوجه قرار دارد.
متن پیام معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به شرح زیر است:‌
امروزه عرضه مواد غذایی به‌طور فزاینده‌ای رو به جهانی‌شدن است و به همین علت به‌کارگیری سیستم‌های ایمنی مواد غذایی بیش‌ازپیش موردتوجه قرار دارد.
از طرفی بیماری‌های ناشی از آلودگی غذا سالانه یک‌سوم جمعیت کشورهای پیشرفته را تحت تاثیر قرار می‌دهد که این مشکل در کشورهای درحال‌توسعه، گسترش و وخامت بیشتری دارد و بر همین اساس دسترسی به غذایی سالم و بهداشتی که سلامتی جوامع را تضمین کند ضروری است.
بقای بخش کشاورزی به تغییر سامانه‌های رایج فعلی به سامانه‌هایی پایدارتر است که ضمن تولید غذای کافی برای جمعیت رو به رشد کشور، منابع طبیعی را نیز حفظ و سلامت و امنیت غذایی را تضمین کند.
روز ۲۶ سپتامبر برابر با ۴ مهرماه " روز جهانی بهداشت محیط" با شعار پایداری و ایمنی جهانی غذا نام‌گرفته است.
اعلام شعار مذکور در روز جهانی بهداشت محیط فرصت مغتنمی است تا با بیان اهمیت و جایگاه بسیار مهم و سهم آن در تحقق توسعه پایدار، بر مشارکت مردم و همراهی مجموعه نهادهای بخش خصوصی و حاکمیتی و اجرایی تاکید شود.
از طرفی این روز فرصتی است تا با بازنگری و نگاه مجدد به توانمندی‌ها، دستاوردها و انتظارات موجود برای پاسخگویی منطقی و شایسته به نیازهای غذایی مردم با بازتوانی مضاعف و در قالب یک برنامه منسجم و کلان همراه با سایر دستگاه‌های مسئول در مسیر تحقق سلامت و ایمنی غذای مردم گام برداریم.
روز جهانی بهداشت محیط، همواره یادآور تلاش‌های شبانه‌روزی خدمتگزاران این عرصه در نظام سلامت است که سختی‌های این حرفه را به جان خریده و برای توسعه سلامت در جامعه از هیچ کوششی فروگذار نکرده‌اند.
اینجانب ضمن عرض تبریک روز جهانی بهداشت محیط به همکاران فعال در این حوزه، توفیق و سربلندی در خدمت به جامعه را برایشان از درگاه خداوند متعال خواستارم.

انتهای پیام/ م.ب ۲۰۲۰