بیانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در محکومیت کشتاروقیحانه هم وطنان مظلوم خوزستانی در حمله تروریستی
" وسیعلم الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون "
درایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین(ع)ویاران مظلومش،که شیعیان و مسلمانان جهان به سوگ و ماتم نشسته اند دست پلید و جنایتکار یزیدیان زمان در خوزستان، به خون مردان، زنان و کودکان بی گناه کشورمان آغشته شد.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج ضمن تجدید پیمان با ولی فقیه خویش، حضرت آیت الله العظمی خامنهای(حفظه الله) این اقدام حقیرانه و سخیفانه عاملان جنایتکار و حامیان بی شرم آنان را محکوم نموده و اعلام میدارد : جامعه دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، به نمایندگی از همه ملت غیور و خواهان صلح و امنیت ایران اسلامی، اینگونه جنایات وحشیانه را محکوم نموده و با هموطنان داغدیده و مردم مظلوم خوزستان ابراز همدردی می نماییم و به ابرقدرت ها و کشورهای به ظاهر مسلمان عربی که با سکوت معنادار خود از این جنایات حمایت میکنند هشدار می دهیم در تک تک جنایات و کشتار وحشیانهی تروریسم در ایران اسلامی و سراسر جهان، شریک جرم هستید و البته تاریخ این جنایات را فراموش نخواهد کرد.
هیات رئیسه، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج ضمن تسلیت به ملت صبور و مقاوم ایران و هموطنان غیور خوزستانی؛ بر این باوراست: بی شک همانگونه که در طی هشت سال دفاع مقدس با اخلاص، ایمان و پایداری و با خون خود، دشمن سفاک را وادار به عقب نشینی نمودید؛ اکنون نیز با توانی مضاعف و ارادهای پولادین این مصیبت بزرگ را دلاورانه تاب خواهید آورد و زمینه نابودی دشمن غدار و خونخوار را فراهم خواهید کرد. چرا که خون عزیزان شما پایمال نخواهد شد و آحاد ملت ایران، همه جانبه از شما حمایت کرده و در کنار شما در آینده ای نزدیک حذف کامل جرثومه ظلم و جور و فساد را نظاره گر خواهیم بود.انشاءالله
هیات رئیسه، استادان، کارکنان و دانشجویان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج