معاونان آموزشی دانشگاه های سطح یک کشور در دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی گردهم می آیند
نهمین گردهمایی معاونان آموزشی دانشگاه های سطح یک کشور با حضور نمایند گان سیزده دانشگاه سطح یک کشور برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، این نشست یک روزه قرار است روز دوم مرداد ماه با حضور معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری،معاونان آموزشی دانشگاه های سطح یک کشور و دیگر معاونان دانشگاه ها در این دانشگاه برگزار شود.
دانشگاه های سطح یک کشور شامل دانشگاه های اصفهان، تبریز،تربیت مدرس، تهران، شهید بهشتی، شیراز، فردوسی مشهد، دانشگاه صنعتی اصفهان، صنعتی امیرکبیر، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه علامه طباطبایی و دانشگاه علم و صنعت است.
معاون آموزشی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی این دانشگاه اظهار داشت: سیزده دانشگاه سطح یک کشور برای تبادل نظر و اعمال هماهنگی های لازم، جلساتی در سطح روسا و معاونین برگزار می کنند که با توجه به گسترگی و تنوع فعالیت های آموزشی در دانشگاه ها اهمیت خاصی دارد.
دکتر "علی اشرفی زاده" هدف نهایی از تمام مباحث و مذاکرات در نشست ها، ارتقای کیفیت آموزش عنوان کرد گفت: قرار است در این نشست مواردی همچون فرآیند پذیرش دانشجویان، طراحی و اجرای رشته ها و برنامه های جدید درسی و گسترش فعالیت های بین المللی بررسی شود.
وی "فرآیند پذیرش دانشجویان" را یکی از موارد مطرح شده در نشست معاونان آموزشی دانست و گفت: در همین زمینه علاوه بر پیگیری موضوع در وزارت علوم تحقیقات وفناوری ، مکاتباتی هم با کمیسیون آموزش عالی مجلس و شورایعالی انقلاب فرهنگی صورت گرفته است.
وی همچنین یکی از دغدغه مهم دیگر دانشگاه های سطح یک را آزادی عمل بیشتر در "طراحی و اجرای رشته ها و برنامه های جدید درسی"عنوان و ابراز امیدواری کردکه نحوه اجرای چنین کاری بررسی خواهد شد.
اشرفی زاده از دیگر مباحث مهم در این سلسله از نشست ها، کسب اختیارات لازم برای گسترش فعالیت های بین المللی عنوان کرد و افزود: موارد یاد شده در راستای افزایش سطح توانمندی های دانشجویان انجام می گیرد.
معاون آموزشی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی همچنین اشاره به سیاست های اخیر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در واگذاری اختیارات بیشتر به دانشگاه های سطح یک کشور اظهار داشت: این معاونین آموزشی احساس نیاز بیشتری به تبادل نظر و نیز رایزنی با مقامات مسئول در وزارت علوم دارند و چنین مواردی نیز در دستور کار قرار دارد.
اشرفی زاده همچنین در بخش دیگری از سخنانش در خصوص نقش معاونان آموزشی و تصمیمات آن ها در بهبود ارتباط صنعتگران و دانش آموختگان دانشگاه ها گفت: وظیفه دانشگاه تربیت دانش آموختگانی با معلومات، بینش و مهارت های مناسب است؛ از طرفی صنایع کشور نیزبه چنین دانش آموختگانی نیاز دارند از این رو نقطه اتصال صنعت و دانشگاه همین علاقه مشترک محسوب می شود.