عمومی | دانشگاه جامع علمی کاربردی

تقویت زیرساختها و توسعه کیفی اولویت مهم دانشگاه جامع علمی کاربردی است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، با حضور دکتر محمد حسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، حجت الاسلام سید صفی رمضانی مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر شهریار فرهمند راد سرپرست دانشگاه علمی کاربردی استان تهران غرب و جمعی از روسای مراکز آموزشی، ساختمان دانشگاه علمی کاربردی استان تهران واحد غرب راه اندازی شد.

دکتر محمدحسین امید در آئین افتتاح ساختمان دانشگاه علمی کاربردی واحد استانی غرب تهران گفت: تقویت زیرساخت‌ها و حوزه‌های نظارت برای رسیدگی سریع‌تر و عمیق‌تر یکی از اولویت‌های مهم دانشگاه جامع علمی کاربردی است.

وی  تصریح کرد: ۲۰ درصد از هزار مرکز علمی کاربردی کشور در استان تهران واقع است که رسیدگی به اقدامات و کارهای آنها توسط فقط ۳۰ تا۴۰ کارمند صورت می‌گیرد که کاری بسیار سخت بود در حالی که تعداد زیادی از این مراکز دولتی به واسطه مصوبه شورای عالی اداری کشور کم شد و کار برای دانشگاه جامع سهل‌تر شده است.

دکتر محمدحسین امید اظهار داشت: فعالیت زیاد مراکز واقع در استان تهران دلیل تقسیم این استان به دو بخش غرب و شرق شد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به امضای تفاهم نامه با ستاد کل نیروهای مسلح مبنی بر آموزش برخی سربازان برای مهارت افزایی آنها گفت: این تفاهم نامه نیمه دوم سال جاری اجرایی خواهد شد که بر این اساس ۳۰۰ هزار نفر از کارکنان نیروهای مسلح و سربازان که نیازمند آموزش‌های تخصصی هستند دوره‌های پودمانی را در دانشگاه علمی کاربردی می‌گذارنند.

وی افزود: برای سال تحصیلی جدید الزام مراکز دانشگاه جامع علمی کاربردی داشتن محیط کار است و این تفاوت این دانشگاه با دانشگاه‌های نظری موجود در کشور است. به همین دلیل انتظارمان از هم اکنون توجه ویژه مراکز به این دستورالعمل است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی تصریح کرد: بناست آموزش‌های دوگانه یعنی بخشی آموزش‌ها در کلاس و بخشی در کارگاه و محیط کار در دستور کار مراکز علمی کاربردی قرار گیرد که البته ‌به زودی دوره‌های آموزشی مشترک بین دانشگاه جامع علمی کاربردی با کشور آلمان اجرایی خواهد شد.

وی گفت:‌ باید شرکت‌های دانش‌بنیان و مراکز رشد و نوآوری به سرعت در دانشگاه جامع علمی کاربردی ایجاد شود. این در حالی است که این دانشگاه ۵۰ میلیون تومان تسهیلات دو درصدی از منابع خود برای این شرکت‌ها در نظر گرفته و هماهنگی‌هایی هم با معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری برای دریافت وام‌های دیگر انجام شده است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی تصریح کرد: در سال جاری ۸۰۰ دوره در این دانشگاه وجود دارد که در معرض دید عموم قرار گرفته است و فرهیختگان می‌توانند نظرات و پیشنهادات خود را در این خصوص اعلام کنند.

دکتر محمدحسین امید تصریح کرد: ‌دوره‌های مقطع‌دار پودمانی اخیراً به تصویب شورای مرکزی دانشگاه جامع علمی کاربردی رسیده و مراکز بر این اساس می‌توانند جذب دانشجو داشته باشند.

وی هدف از اجرای تفکیک استان تهران به دو بخش غرب و شرق را نظارت عمیق‌تر و جدی‌تر با ارتقاء کیفیت اعلام کرد و گفت: مراکز از سطح یک تا ۴ مشخص شده اند که مراکز سطح یک می‌توانند از تخفیف یک سومی در پرداخت هزینه‌های بالاسری و جذب دانشجوی بیشتر و مجوز مقاطع بالاتر بهره‌مند شده و مراکز واقع در سطح ۴ باید ظرف یک سال خود را به سطوح بالاتر برسانند.

در ادامه دکتر فرهمند راد به تشریح برنامه های دانشگاه علمی کاربردی غرب استان تهران پرداخت و گفت: خدمت در دانشگاه جامع علمی کاربردی افتخار بزرگی است و تلاش و کوشش ما، مهارت آموزی و تقویت پنجه کارآمد است که از تاکیدات مقام معظم رهبری است.

وی بیان کرد: ارتقای کیفی از مهمترین اهداف ما در دانشگاه علمی کاربردی واحد غرب قرار خواهد گرفت و برای ترغیب دانشجویان در عرصه مهارت محوری با نهادهای وظیفه دار این دانشگاه در تعامل خواهیم بود.

وی افزود: نیازسنجی و درخواست رشته های جدید، نظارت مستمر بر فرآیند آموزشی و تبلیغ همراه با رعایت صرفه جویی نیز از برنامه های در این مرکز است.

وی ادامه داد: همچنین ایده هایی برای کارآفرینی و اشتغالزایی نیز داریم و در زمینه های فرهنگی به دنبال برگزاری جشنواره های قرآنی و گرامیداشت یاد و خاطره ۹۰ دانشجوی شهید نیز هستیم.

حجت الاسلام رمضانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی بیان کرد: تقارن این جلسه با ایام محرم مبارک مایه برکت و خیر و نیکی است.