برگزاری آیین افتتاح سال تحصیلی جدید در دانشگاه علم و صنعت ایران
برگزاری آیین افتتاح سال تحصیلی جدید در دانشگاه علم و صنعت ایران
رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران گفت: اولین ماهواره پژوهشگران دانشگاه علم و صنعت ایران به فضا پرتاب شد و به زودی دومین و سومین ماهواره نیز پرتاب میشود.
دکتر جبارعلی ذاکری رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران در آیین استقبال دانشجویان ورودی جدید کارشناسی این دانشگاه گفت: خوشبختانه این دانشگاه یک دانشگاه مهندسی و فنی است به طوری که فارغالتحصیلان ضمن آشنایی با مفاهیم علمی و تئوری در طول تحصیل خود با حضور در کارگاههای مختلف مهارتافزایی کرده و توان بسیار خوبی کسب می کنند.
وی ادامه داد: آمار خوبی از فارغالتحصیلان شاغل دانشگاه علم و صنعت در فضای کار ایران وجود دارد. و به همین منظورجهت فرصتهای اشتغال برای فارغالتحصیلان این دانشگاه بسیار خوب است، ضمن اینکه بر اساس برآوردها و تحقیقات انجامشده، آمار اشتغال فارغالتحصیلان این دانشگاه ۸۰ درصد است.
رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران تصریح کرد: یکی از امتیازات خاصی این دانشگاه این است که اجازه تحصیل در مقاطع بالاتر را با تسهیلات بدون آزمون برای فارغالتحصیلان نخبه آن هم با ۳۰ درصد کل ظرفیت اختصاص داده است و این امر موجب استقبال نخبگان این دانشگاه و همچنین سیستم آموزشی این دانشگاه است.
ذاکری گفت: نشر مقالات علمی بسیار زیاد یکی از دستاوردهای دانشگاه های سطح یک کشور است، از این رو رقابت دانشگاهی بسیار سنگین در این زمینه وجود دارد؛ بر اساس آمار های سال گذشته بین ۱۷۰۰ تا ۱۸۰۰ مقاله
ISI
مختص به این دانشگاهها بوده است.
وی ادامه داد: اولین ماهواره ایران توسط محققان و پژوهشگران این دانشگاه ساخته و به فضا پرتاب شده است و همچنین قرار است دومین و سومین ماهواره هم با کارکرد آموزشی و علمی به زودی به فضا پرتاب شود.
عملکرد این دانشگاه کاملاً مشخص است و در واقع ثبت اختراعات زیاد در دانشگاه علم و صنعت در طول سال که با همکاری اعضای هیات علمی و دانشجویان صورت میگیرد، حکایت از وضعیت مطلوب علمی و آموزشی این دانشگاه دارد.
رییس دانشگاه علم و صنعت ایران بیان کرد: خوشبختانه این دانشگاه در رتبهبندی کشور در بین دانشگاههای صنعتی دارای رتبه یک تا چهار و در بهترین رتبهبندیهای دنیا دارای رتبه ۴۰۰ تا ۴۵۰ و در بدترین رتبهبندی صورت گرفته دنیا، در رتبه ۶۰۰ تا ۶۵۰ قرار دارد.
رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران در ادامه با اشاره به حمایت های دولت، گفت: دولت حمایتهای بسیار جدی از ۵ دانشگاه برتر کشور که قرار است همتراز بینالمللی شوند، انجام داده است اما برای رسیدن به این سرمنزل مقصود باید شاخصها و استانداردهای زیادی در بخشهای آموزشی، اشتغال، پژوهشی و فرهنگی رعایت شود.
مسئولیت اولیا بعد از ورود فرزندانشان به دانشگاه افزایش می یابد
در ادامه این برنامه حجتالاسلام احمد ابراهیمینژاد مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علم و صنعت در آئین استقبال از دانشجویان ورودی جدید کارشناسی این دانشگاه گفت: با عنایت خداوند خانوادههای ایرانی با وجود خطرات متفاوت دنیا به خوبی توانستهاند فرزندان خود را مدیریت، تربیت و هدایت کرده و آنها را به دانشگاه بفرستند.
مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علم و صنعت ایران تصریح کرد: در حال حاضر ۱۴ هزار دانشجو در این دانشگاه وجود دارد که خانواده های این عزیزان باید همواره خود را در کنار فرزندانشان ببینند، ضمن اینکه نباید کنترلهای محسوس و برخوردهای چکشی با دانشجو صورت گیرد.
وی گفت: دانشگاه علم و صنعت ایران و تمامی دانشگاههای ایرانی آئیننامه و قوانین پوششی خاصی دارند که دانشجویان موظف به رعایت آن هستند و تمامی آئیننامههای پوششی از منظر اجتماعی و برای جلوگیری از آسیبهای دیگر تنظیم شده است. ضمن اینکه تمامی دانشگاههای برتر دنیا، حتی غیر مسلمان ها، چنین آئیننامههایی دارند.
حجتالاسلام ابراهیمینژاد تصریح کرد: مسئولیت اولیا نسبت به فرزندانشان قبل و بعد از ورود به دانشگاه متفاوت و دارای حساسیتهای خاصی است، به همین دلیل باید از فرصتها و تهدیدها نهایت استفاده را کرده و با مشورتهای لازم اقدامات مراقبتی محسوس و غیرمحسوسی را انجام دهند.
دانشگاه علم وصنعت از تجربه ۹۰ ساله خود برای تعالی دانشجویان به بهترین نحو بهره می گیرد
در این همایش دکتر فتح آبادی استاد دانشگاه شهید بهشتی و مدیر گروه روانشناسی این دانشگاه نیز انتقال از دبیرستان به دانشگاه را تحولی مهم در زندگی انسان ها دانست وافزود: دانشجویان در این دوره فرایند جامعه پذیری را طی می کنند و این فرایند تا حدزیادی با توجه به توان تطبیق پذیری انسان ها به طور خودکار رخ می دهد.
این عضو هیات علمی دانشگاه ادامه داد: دانشگاه علم و صنعت ایران با تجربه ۹۰ ساله از تجربه و تخصص و امکانات کافی برای ایجاد حس خوشبختی و تعالی در دانشجویان برخوردار است و این دانشگاه به خوبی برای سازگار کردن دانشجویان با دانشگاه ریل گذاری شده است. البته کسب موفقیت مستلزم تلاش فراوان خود دانشجویان وهمراهی والدین هم هست.
وی تاکید کرد: بدین منظور مشورت با متخصصان،افزایش حضور والدین در زندگی فرزندان و پرسش از آنها در مورد فعالیت های روزمره، توجه به تفاوت های قومیتی، ارزشی، طبقاتی، زبانی و ... دانشجویان نقاط مختلف ایران و آمادگی برای مواجهه با چالش های حاصل از این نوع مواجهه ها، پذیرش نوسانات دانشجویان به خاطر تلاطم های این دوره، دخالت فعالانه در صورت افت علمی مداوم دانشجو، کمک به دانشجویان برای حفظ اعتماد به نفس در رقابت با دیگر دانشجویان نخبه و غربال گری و شناسایی دانشجویان آسیب پذیر برای کمک به آنها ضروری است.
برگزاری جلسه پرسش و پاسخ اولیای دانشجویان جدیدالورود با دکتر شریعت معاون فرهنگی واجتماعی دانشگاه، دکتر اکبری معاون دانشجویی، دکتر واحدی معاون آموزشی دانشگاه و دکتر موحدی راد، رئیس مرکز مشاوره دانشگاه پایان بخش این مراسم بود.