برگزاری نخستین نشست مجمع عمومی شبکه مجازی دانشگاههای جهان اسلام در دانشگاه پیام نور
به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر سالارآملی با اعلام این خبر اظهار داشت: تقویت و توسعه همکاریهای علمی و دانشگاهی بین دانشگاهها و مراکز علمی و تحقیقاتی جهان اسلام، اشتراک تجربیات و دستاوردهای علمی-آموزشی به ویژه از طریق آموزشهای مجازی و آموزشهای الکترونیکی و از راه دور و تسهیل و توسعه انتقال و تبادل مدارج و مدارک علمی و تحقیقاتی جوامع اسلامی از اهداف این شبکه است.
وی با بیان اینکه کمیته علمی و فناوری سازمان همکاریهای اسلامی- کامستک، از مهمترین نهادهای علمی و دانشگاهی در جهان اسلام است، افزود: جمهوری اسلامی ایران این افتخار را دارد که میزبانی سه شبکه مهم علمی از کامستک را در داخل کشور عهدهدار است.
به گفته وی این شبکهها شامل شبکه مجازی دانشگاههای جهان اسلام (به میزبانی دانشگاه پیام نور)، شبکه پارکهای علم و فناوری جهان اسلام (به میزبانی پارک علم و فناوری گیلان) و شبکه نانوتکنولوژی جهان اسلام (به میزبانی پژوهشگاه مواد و انرژی) میباشد.
دکتر کریم نجفی برزگر، رئیس شبکه دانشگاه های مجازی کشورهای اسلامی نیز تصویب اساسنامه شبکه دانشگاه های مجازی کشورهای اسلامی، انتخاب اعضای هیئت اجرایی و تعیین برنامه های آتی این شبکه را از دیگر اهداف این نشست اعلام کرد.
وی افزود: با توجه به گستره فعالیت این شبکه در ۵۷ کشور عضو سازمان همکاری های اسلامی با محوریت علم و فناوری هوشمند، فرصت خوبی برای تبادل دانش، تجربیات و انتقال تکنولوژی فناوری هوشمند در جهان اسلام با برگزاری این مجمع و پس از تصویب اساسنامه آن عملاً امکان پذیر میشود.
دکتر نجفی برزگر در ادامه گفت: از جمله اشخاص دعوت شده به این نشست می توان به پروفسور قاسم جان، رئیس کامستک و رئیس آکادمی علوم پاکستان، دکتر محمد فواد هادی، وزیر علوم عراق، دکتر قدرت الله عمر خیل، نماینده دانشگاه الکترونیکی وزارت تحصیلات عالی افغانستان، پروفسور ناجی فوندوگان، نماینده دانشگاه آناتولی ترکیه و همچنین نمایندگانی از کشورهای عمان، الجزایر، تونس، اندونزی، ازبکستان، نیجریه، سنگال، مصر، فلسطین، مالی، کویت و بنگلادش اشاره کرد.
شبکه دانشگاه های مجازی کشورهای اسلامی یکی از سازمان های زیر مجموعه کمیته دائم همکاری های علمی و فناوری سازمان همکاری های اسلامی ( COMSTECH ) است که مقر آن در ایران بوده و زیر نظر وزارت علوم اداره می شود.
ل.م ۵۴/ ر.ب ۴۵/ ع.ع ۵۷