عمومی | دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

آئین تجلیل از بهورزان کهگیلویه برگزار شد+ عکس


آئین نکوداشت روز بهورز در راستای ارج نهادن به زحمات بهورزان با حضور مسئولین استانی و شهرستانی در محل تالار ایل شهر دهدشت برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کهگیلویه، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه گفت : بهورزان پیشگامان عرصه سلامت هستند که در واقع به عنوان سربازان خط مقدم به ارائه آموزش های لازم در راستای کنترل و پیشگیری از انواع بیماری های واگیر و غیر واگیر پرداخته و بدون هیچگونه چشم داشتی بهترین دوران عمر خویش را در دور افتاده ترین مناطق و روستاهای این شهرستان صرف امر خطیر سلامتی همنوعان خود می کنند .

کوروش داوری افزود: شهرستان کهگیلویه با تعداد ۱۴۳ بهورز در قالب ۸۷خانه بهداشت در نقاط روستایی، خدمات بهداشتی و درمانی را ارائه کرده و شاهد ارتقاء کمی و کیفی شاخص های بهداشتی در سطح شهرستان هستیم.

وی در پایان خاطر نشان کرد: در این مراسم از بهورزان نمونه تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

به گزارش وب دا: این مراسم، با حضور نماینده مردم شهرستان های چهارگانه کهگیلویه، قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان، امام جمعه دهدشت و همچنین تعدادی از اعضای شورای اداری شهرستان برگزار شد.۹_۶