آزمون عملی فرآوری محصولات لبنی در پایلوت شیر موسسه تحقیقات علوم دامی کشور برگزار شد
آزمون عملی فرآوری محصولات لبنی در پایلوت شیر موسسه تحقیقات علوم دامی کشور برگزار شد
به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور: دوره های کوتاه مدت " فرآوری محصولات لبنی " با شرکت ۱۸ تن از بهره برداران و کارورزان از سوی مرکز آموزش امام خمینی (پردیس شهید ناصربخت) برگزار شد.
این دوره شامل مباحثی در خصوص فیزیولوژی دام، میکروبیولوژی شیر، تجهیزات لبنی، بسته بندی شیر و فرآورده های آن، تهیه بستنی، و فرآورده های تخمیری، پودر شیر خشک، تصفیه آب فاضلاب لبنی، بسته بندی، نگهداری و انبار بود، که توسط مهندس موسوی کارشناس بخش فرآورده های دامی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور تدریس شد .
در پایان این دوره کارورزان می باید آشنایی کاملی از تکنولوژی شیر و فرآوردهای آن و سیستم دستگاه های مورد استفاده در تولید مواد لبنی را داشته باشند. بخش عملی این دوره با همکاری موسسه تحقیقات علوم دامی در بخش پایلوت شیر این موسسه در تاریخ ۱۸شهریور ماه سال جاری برگزار شد .
روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور