فارغ التحصیل دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران برنده جایزه ایزما شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، فاطمه قیاسی فارغ التحصیل رشته داروسازی دانشکده داروسازی و علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در دوازدهمین کنگره دانش اعتیاد که با حضور و مشارکت ارزنده تمامی صاحب نظران و فعالان حوزه های مرتبط در سطح ملی و بین المللی برگزار شد، جایزه ایزما را از آن خود کرد.
یکی از اصول این کنگره تشویق نیروی انسانی خبره پژوهشگر در حوزه دانش اعتیاد برای تقویت زیرساختهای بومی کشور جهت اجرای پژوهشهای عمیق و کاربردی با هدف پیشگیری و درمان اعتیاد است.
فرآیند داوری مقالات دوازدهمین کنگره بین المللی دانش اعتیاد به صورت الکترونیکی و توسط ۱۵۰ نفر از اعضای کمیته علمی و اعضای هیات علمی دانشگاههای سراسری کشور برگزار گردید.
داوران جایزه ایزاما پس از بررسی ۳۴۹ خلاصه مقاله حائز شرایط شرکت در این دوره جایزه، ۳۷ اثر را برای ورود به مرحله بعدی انتخاب کردند. کیفیت بالای مقالات ارسالی به کنگره امسال، کار داوران را برای انتخاب کاندیداهای جایزه ایزاما بسیار سخت کرده بود که در این کنگره فاطمه قیاسی فارغ التحصیل رشته داروسازی برنده جایزه ایزما شد.