عمومی | دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

معدوم سازی مواد غذایی غیربهداشتی در شهرستان بن

وب دا؛ سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان بن گفت: پیرو بازرسی کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت بن از یک کارگاه ترشی سازی مقدار ۱۶ هزار کیلوگرم ترشی و خیار شور دست ساز و فاقد مشخصات بهداشتی کشف و ضبط گردید.
به گزارش وب دا به نقل از روابط عمومی شبکه؛ اسماعیل فتاح پور با اعلام این خبر افزود: طبق نمونه برداری انجام شده و نظریه آزمایشگاه مواد غذایی استان محموله توقیف شده دارای آلودگی کپک و مخمر بیش از حد مجاز و غیر قابل مصرف گزارش گردید.
وی تصریح کرد: بر همین اساس طبق دستور دادستان شهرستان بن با حضور صاحب کالا و نماینده دادستان و کارشناسان بهداشت محیط در چهارمین روز از شهریورماه ۹۷ محموله مورد نظر معدوم شد.