اجرای برنامه پیشگیری از غرق شدگی در دانشگاه علوم پزشکی گیلان/ وجود ۵۵۰ نقطه حادثه خیز در سواحل گیلان
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ دکتر علی داودی - معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، هدف از برگزاری این برنامه را بالا بردن سطح آگاهی مردم در خصوص پیشگیری از غرق شدگی و آموزش مراحل اولیه CPR عنوان کرد. وی، ضمن تقدیر از برگزار کنندگان این برنامه، عمده علت غرق شدگی در سواحل را نبود غریق نجات و امن نبودن سواحل عنوان کرد و افزود: برای نجات فردی که دچار غرق شدگی شده ۸دقیقه فرصت است. بنابراین لازم است که ضمن آموزش چهره به چهره به خانواده به ویژه مسافران، بسته های آموزشی نیز در اختیار آنها قرار گیرد تا آمادگی لازم را در مواقع بحرانی ناشی از غرق شدگی داشته باشند.
وی با بیان این که در طول ۲۷۳ کیلومتر سواحل گیلان، ۵۵۰ مناطق حادثه خیز وجود دارد که پوشش کامل این مناطق امکان پذیر نیست، خاطرنشان کرد: برای ریشه کن کردن معضل غرق شدگی، باید به آموزش های لازم توجه کرد. وی افزود: اگر کودکان ۳ تا ۵دقیقه از والدین خود دور باشند، امکان غرق شدگی برای آنها وجود دارد. بنابراین والدین هنگام استفاده از سواحل، باید مراقب کودکان خود درکنار ساحل باشند.
معاون اجتماعی دانشگاه، با بیان این که آموزش پیشگیری از غرق شدگی در سواحل از تیرماه امسال آغاز و تا مهرماه ادامه دارد، افزود: این برنامه تا خروج کامل مسافرین و استفاده کنندگان از سواحل ادامه خواهد داشت.
در این برنامه، توصیه های چهره به چهره در خصوص پیشگیری از غرق شدگی به مردم آموزش داده شد. همچنین، کارشناسان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، از آغاز تابستان با اجرای این طرح، تور آموزشی پیشگیری از غرق شدگی را در کل سواحل گیلان، اجرا کردند./ن