عمومی | دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی

جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد

جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به همت معاونت فرهنگی - دانشجویی این دانشگاه، با حضور نماینده مردم بوشهر در مجلس شورای اسلامی و با شرکت رئیس ، معاونان ، جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه و صدها دانشجوی فارغ التحصیل مقاطع مختلف تحصیلی سال ۹۷-۹۶ در سالن شهید احمدی روشن دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد .

به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بنقل از مفدا، دکتر"امیرمسعود عرب" رئیس این دانشگاه در ابتدای مراسم گفت: امیدوارم که روزی پر از شادی وشعف در کنار دوستان وخانواده های خود داشته باشید ویک خاطره ماندگار از این جشن وانتهای دوران دانشجویی به ارمغان ببرید و آرزوی موفقیت در تمام عرصه های زندگی را برای یکایک شما عزیزان دارم.

وی افزود: دانشگاه علوم بهزیستی وتوانبخشی در آبان ماه ۱۳۷۱ تاسیس شد و فعالیت خود را درحوزه های توانبخشی، سلامت ورفاه اجتماعی شروع کرد، دیدگاهی که در آن زمان شکل گرفت تا دانشگاهی با رویکرد سلامت اجتماعی و توانبخشی سلامت روان فعالیت کند و ما آرام آرام نتیجه این انتخاب را می بینیم، جا دارد از تمام کسانی که در ۲۶ سال گذشته برای اعتباردانشگاه تلاش کردند به ویژه از بنیانگذار دانشگاه دکتر جغتایی که همیشه ذکر و نام ایشان در این دانشگاه هست به نیکی وخوبی یاد کنیم.

دکتر عرب ادامه داد: امروز دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به جایگاهی رسیده که خوشبختانه در سراسر کشور نتیجه آن را به وضوح می بینیم و در رده های بالای کشور تعدادی از فارغ التحصیلان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در حال خدمت هستند. شاید تنها نقطه ای که به من از درون قدرت می دهد این است که خدمتگزار دوستان در دانشگاهی باشم که خودم فارغ التحصیل آن ه س تم و ۲۱ سال در مقاطع مختلف دانشجویی و مدیریتی این دانشگاه فعالیت کرده و احساس تعلق خاص و ویژه ای به این دانشگاه دارم.

رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی همچنین گفت: دانشگاه بدون دانشجو، فقط یک ساختار اداری بیش نیست و آن چیزی که دانشگاه را از بقیه ارگان های اجرایی جدا می کند، دانشجو است و فلسفه وجودی دانشگاه برای دانشجو است واین باور قلبی من هست که بتوانیم این دیدگاه را در دانشگاه ، ساری وجاری کنیم.

دکتر عرب در پایان ابراز امیدواری کرد که دانشجویان بتوانند مدارج عالی را در حوزه خدمت رسانی به مردم و هم درحوزه افزایش معلومات و ادامه تحصیلات داشته باشند و خدمات مناسبی برای افرادی که گیرنده خدمات رشته های دانشگاهی ما هستند ، ارائه بدهند.

در ادامه این مراسم، دکتر " حسن شاکری " معاون فرهنگی- دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی با ارائه گزارشی از تعداد فارغ التحصیلان امسال گفت: دانشگاه در سال تحصیلی ۹۷ –۹۶، ۱۴۰ نفر فارغ التحصیل داشت، که از این تعداد، ۱۵ تن از فارغ التحصیلان مقاطع ارشد و دکتری و ۱۲۵ تن از فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ( مجموعا ۱۴۰ نفر ) هستند.

وی، از ریاست دانشگاه بابت حمایت هایشان از اجرای این برنامه و همچنین تمامی دست اندرکاران در واحدهای مختلف دانشگاه که در برگزاری این مراسم نقش داشتند و محیطی فراهم کردند تا دانشجویان با فراغ بال و طیب خاطر تحصیلاتشان را به پایان برسانند و همینطور خانواده ها و والدین که با حمایت هایشان در موفقیت دانشجویان موثر بودند، تشکر و قدردانی کرد.

دکتر شاکری در ادامه، با ذکر حدیثی از نهج البلاغه مبنی بر این که "هلاک شد کسی که قدر خود را ندانست" به دانش آموختگان توصیه کرد: با تلاش و تعمیق دانشی که فرا گرفته اید قدر خودتان را بدانید و از عمر و لحظات آن برای کمک به بشریت با نیت خالصانه و خدایی استفاده کنید، نعمت های خدا برای شما است و از این نعمت باید در راه کمک رسانی به همنوع، بویژه هوطنان استفاده کنید.

وی سپس ، با اشاره به چهره های موفق فارغ التحصیل شده از این دانشگاه مانند دکتر عرب رییس دانشگاه، دکتر الماسی نماینده تاثیرگذار مجلس شورای اسلامی و دکتر جوادی مدیرکل مددکاری وزارت بهداشت که در سایه تلاش مضاعف به موفقیت رسیده اند، آرزوی موفقیت روزافزون برای دانش آموختگان دانشگاه را از خدواند متعال طلب کرد.

درادامه این مراسم، حاج آقا "عباسی" نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سخنان خود را با مقدمه زیبایی از دوران دانشجویی و سه پدر انسان آغاز کرد و یکی از آن پدران، کسی است که به تو علم می آموزد.

وی سپس ، در اهمیت کسب فضائل و علوم از زبان پیامبر اکرم (ص ) حدیثی را بیان کرد که از نشانه های انسان عاقل این است که هیچ وقت از آموختن علم و آموزش و طلب علم خسته نمی شود. و هر اندازه اندوخته علمی دارد آن را زیاد نمی داند و نکته دیگر اینکه یکی از دلایل بی رغبتی مردم وکناره گرفتن مردم از علم ودانش این است که نگاه می کنند افرادی که عمری را در کنار تحصیل ودانش به سر بردند از دانسته های خاص خود عمل نمی کنند.

حجت الاسلام عباسی ، افزود: فرهنگ دینی ما این جایگاه را برای علم وعالم مشخص می کند و به عنوان یک نورانیت از علم یاد می کند و اگر هر جا استادت را دیدید به او خدمت کنید و احترام آن را نگه دارید.

وی تصریح کرد: ما در حال حاضر در منطقه از جایگاه علمی خوبی برخورداریم و این جایگاه را باید حفظ کنیم، این جایگاه لازم است ولی کافی نیست ، باید علوم و نظریه ها را متناسب با جایگاه کشور کاربردی کنیم و علوم را با سازوکارهای مناسب این علم به سرمایه و ثروت و فناوری تبدیل کنیم و اگر خروجی علم توانست در دنیا به این جایگاه برسد ارزش بالاتری پیدا می کند.

حاج آقا عباسی افزود: در روایات آمده است ، علم قدرت است و اگر این قدرت را به دست آوردید برهمگان غلبه می کنید اما اگر برعکس، نتوانید به این جایگاه برسید دیگران برشما غلبه می کنند، برای حفظ قدرت و جایگاه علمی باید تلاش کنیم در این مسیر سختی های راه ومشقت هایی هست و شما می توانید تحصیل، اشتغال و ازدواج را همزمان باهم داشته باشید و در مقطعی که هستید با توکل به خدا ، مهارت ها و توانمندی ها علم خود را به قدرت ، ثروت وفناوری تبدیل کنید.

در ادامه این مراسم ، دانشجویان فارغ التحصیل، سوگندنامه حرفه ای خود را قرائت کردند و  تقدیرنامه و تندیس یادبود از سوی معاون فرهنگی – دانشجویی دانشگاه به فارغ التحصیلان اعطاء شد.

لازم به ذکر است که اجرای گروه های موسیقی و همچنین گروه همخوانی ناشنوایان ، پایان بخش این مراسم با شکوه بود که با شرکت جمعی از خانواده های فارغ التحصیلان برگزار شد.

انتهای پیام /

تهیه خبر: طیبی