تشریح گزارش عملکرد معاونت بینالملل دانشکده طب ایرانی در شورای مدیران معاونت بینالملل دانشگاه
به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل، در نشست روز شنبه ۱۰ شهریور ۹۷، دکتر کردی، معاون بینالملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بینالملل دانشگاه، دکتر عباسی، مشاور معاون بینالملل دانشگاه، دکتر جعفریان، رئیس کالج بینالملل دانشگاه، دکتر ضیایی، دکتر اسمعیل زاده و دکتر متوسلی، معاونان آموزشی، پژوهشی و دانشجویی و فرهنگی پردیس بینالملل، دکتر خامی، مشاور عالی معاون بینالملل دانشگاه، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه منابع و پشتیبانی، دکتر زرگران، معاون بینالملل دانشکده طب ایرانی، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بینالملل دانشگاه، مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات، انصاری پور، سرپرست مدیریت بورسها و ماموریتهای آموزشی و رسولزاده، مسئول حراست معاونت بینالملل حضور داشتند.
دکتر زرگران، معاون بینالملل دانشکده طب ایرانی در آغاز به معرفی اجمالی این دانشکده پرداخت و گفت: دانشکده طب ایرانی با برخورداری از ۱۵ عضو هیاتعلمی، متشکل از سه گروه آموزشی طب ایرانی، داروسازی سنتی و تاریخ پزشکی است.
وی با اشاره به اینکه حوزه بینالملل این دانشکده طی سالهای اخیر تلاش کرده در مسیر جذب و آموزش دانشجویان بینالمللی گام بردارد، اظهار داشت: در همین راستا دانشجویی از پاکستان برای دوره دکترای تخصصی طب ایرانی جذب شده است.
دکتر زرگران افزود: این در حالی است که نخستین مدرسه تابستانی بینالمللی طب ایرانی در قالب برنامه مشترک با دفتر مطالعات تاریخ پزشکی ایران دانشگاه علوم پزشکی شیراز و کرسی تاریخ طب سنتی یونسکو در ایران، مرداد ماه ۹۶ برگزار شد.
معاون بینالملل دانشکده طب ایرانی اضافه کرد: هفت دانشجو از کشورهای پاناما، هند، موریس و اوگاندا در این مدرسه تابستانی حضور داشتند.
وی با بیان اینکه کارگاه چهار روزه آشنایی با گیاهان دارویی در طب ایرانی نیز با شرکت ۸ داروساز اتریشی و مجارستانی، اردیبهشت سال گذشته برپا شد، گفت: همچنین این دانشکده تابستان ۹۶ میزبان دوره کوتاهمدت طب ایرانی برای دو دانشجوی عراقی و سوئدی بود.
معاون بینالملل دانشکده طب ایرانی در ادامه به موضوع بازدید و برگزاری دورهها و کارگاههای علمی توسط اساتید مدعو بینالمللی اشاره کرد و بیان داشت: طی همکاری با دانشکده بهداشت و با حضور دکتر سالگادو فرناندو، استاد مدعو بینالمللی دانشکده طب ایرانی و استاد دانشگاه سانتیاگو د کمپوستلا، سمپوزیوم معرفی طب فراگیر و طب ایرانی بهمن ماه سال پیش برگزار شد.
دکتر زرگران افزود: با حضور این استاد و دکتر خوان سژیل، رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه سانتیاگو د کمپوستلا میزبان سمپوزیوم جایگاه طب سنتی در ایران و اسپانیا نیز بودهایم.
وی با اشاره به اینکه دکتر سان یانگ کیم از دانشگاه ملی سئول دوره آموزش مداوم Commercializing Traditional Remedies را در دانشکده طب ایرانی برگزار کرد، افزود: با حضور دکتر Rafael Nogier، رئیس گروه مطالعات پزشکی دانشگاه لیون فرانسه و دکتر Konstantin Sukhov، رئیس سازمان جهانی Hirudotherapy، کارگاههای Auriculotherapy و Leech Therapy در دی و اسفند ماه سال گذشته برپا شد.
معاون بینالملل دانشکده طب ایرانی، دکتر رضا محور، استاد دانشگاه Chapman آمریکا را به عنوان یکی دیگر از اساتید مدعو این دانشکده معرفی و تصریح کرد: با بهرهگیری از دانش این استاد بینالمللی و با مشارکت معاونت بینالملل دانشکده داروسازی برگزاری کارگاه Pharmacokinetic-Based Drug Therapy in Liver Diseases در دستور کار قرار گرفت.
دکتر زرگران ادامه داد: همچنین هیاتی از دانشگاه پزشکی گان سوی چین و گروهی از Beijin Normal University ،Tsinghua University و دانشگاه طب سنتی چینی پکن تابستان و پاییز ۹۶ از دانشکده طب ایرانی بازدید کردند.
وی بخش بعدی صحبتهای خود را به ارائه اطلاعاتی در خصوص نگارش مقالات اعضای هیاتعلمی دانشکده طب ایرانی با نویسندگان غیر ایرانی اختصاص داد و به بیان توضیحاتی در مورد فعالیتهای انجام شده در حوزه انتشارات بینالمللی پرداخت.
معاون بینالملل دانشکده طب ایرانی در ادامه به تاسیس شاخه ایرانی انجمن جهانی تاریخ داروسازی در گروه تاریخ پزشکی دانشگاه به عنوان دستاوردی دیگر در حوزه بینالملل اشاره کرد و بیان داشت: این انجمن جهانی پیش از این دارای ۲۳ عضو از انجمنهای مشابه در آمریکا، اروپا و آسیا بوده که این شاخه ایرانی به عنوان بیست و چهارمین عضو رسمی آن محسوب میشود.
وی همچنین انتخاب دکتر امیرهومن کاظمی، عضو هیاتعلمی دانشکده طب ایرانی به عنوان یکی از نایبرئیسهای فدراسیون جهانی مجامع طب چینی در پکن و عضویت خود در آکادمی جهانی تاریخ داروسازی و دریافت لوح و مدال افتخار آکادمی را از جمله افتخارات کسب شده در عرصه بینالمللی دانست.
دکتر زرگران از دیگر اقدامات انجام شده در حوزه بینالملل این دانشکده به امضای قرارداد محرمانگی دادهها جهت تولید مشترک دادههای سنتی با شرکتهای Dong A و ViroMed کره جنوبی و توافق تحقیق مشترک با شرکت دوم در زمینه صادرات سه محصول طب ایرانی به این کشور اشاره کرد.
معاون بینالملل دانشکده طب ایرانی صحبتهای خود را با بیان توضیحاتی در خصوص برپایی غرفه این دانشکده در پنجمین جشن روز بینالملل دانشگاه پایان داد.
در ادامه، اعضای شورای مدیران معاونت بینالملل به بیان نقطه نظرات خود در خصوص مباحث مطرحشده پرداختند.
خبر: مهناز وحیدی