رئیس دانشگاه شهیدباهنر از تاسیس رشته گیاهان دارویی در مقطع کارشناسی ارشد در مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر خبر داد
اعضا هیات رئیسه دانشگاه شهیدباهنر با حضور در مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر، از بخشهای مختلف دیدن کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز یکشنبه ۱۱شهریور ماه۹۷، جلسه هیات رئیسه دانشگاه در مرکز آموزش عالی بردسیر برگزار شد.
در این دیدار دکتر طاهر؛ رئیس دانشگاه، ضمن قدردانی از همکاریها و پیگیریهای مسئولان مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر و مساعدت در جهت مرتفع شدن دغدغههای دانشجویان، اظهار امیدواری کرد تا در سال تحصیلی جاری، دانشجویان بارضایت مندی کامل دوران تحصیل را سپری نمایند.
رئیس دانشگاه شهیدباهنر، در بازدید از مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر با مسئولان مرکز، دیدار و گفتگو کرد.
دکتر طاهر افزود: دانشگاه شهید باهنر، بیش از ۶۵۰ نفرعضو هیات علمی دارد، متشکل از ۱۰۰ نفر استاد تمام،۱۸۰نفردانشیار و مابقی استادیار است که
۱۰۰۰نفردانشجویان تحصیلات تکمیلی ۴۰۰۰ نفر دانشجوی کارشناسی ارشد در بیش از ۳۰۰ رشته و گرایش مشغول به تحصیل هستند.
رئیس دانشگاه تصریح کرد: در زمانی که ما در کنکور سراسری شرکت کردیم در کل کشور تمام رشته ها تربیت معلم، کاردانی و کارشناسی و دانشجویان کارشناسی ارشد تعداد محدودی بودند، تمام رشته ها حدود ۳۰ هزار دانشجو در سال، از طریق آزمون پذیرفته می شدند، لیکن در حال حاضر دورههای تحصیلات تکمیلی اکثر کشور را فراگرفته و پذیرش دانشجوی دکتری بیش از آن تعدادی است که در قبل بوده و دانشگاه باهنر یکی از بزرگترین دانشگاههای
کشور است.
وی گفت مدرک دانشجویان مرکز آموزش عالی بردسیر با عنوان دانشگاه شهید باهنر صادر می شود، پس باید کیفیت آموزش را حفظ کنیم و تاکید ما این است که کیفیت آموزش حفظ شود.
دکتر طاهر گفت: هم اکنون هم طرح آمایشی که دانشگاه به اندازه کافی گسترش پیدا کردهاند و طرح آمایش آموزش عالی که مورد تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفته است، روی کیفیت دانشگاهها تاکید دارد نه کمیت دانشگاه ها، پس باید به سمت کیفیت آموزش و کارآفرینی حرکت کنیم، زیرا فارغالتحصیلان دانشگاه شهیدباهنر باید بتوانند مشکلی از جامعه حل کند و دانشجو باید به گونهای تربیت شود که مساله اشتغال کشور را حل کند.
وی از تاسیس رشته گیاهان دارویی در مقطع کارشناسی ارشد در مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر خبر داد و گفت: براساس به طرح آمایش، دانشگاههایی که در شهرستان هستند بر اساس وضعیت شهرستان در همان رشته توسعه پیدا میکند.
حجت الاسلام والمسلمین حمزه؛ رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، گفت: پیامبر اکرم(ص) در شان امیرالمومنین فرمودند: علی تو عَلَم و نشانه این امت هستی و اگر تو و شیعیان نبودید هیچ دینی برای خدا باقی نمیماند.
وی همچنین حکمت ۴۳۲ نهج البلاغه را قرائت کرد (اِنَّ اَوْلِیَاءَ اللَّهِ هُمُ الَّذِینَ نَظَرُوا اِلَى بَاطِنِ الدُّنْیَا اِذَا نَظَرَ النَّاسُ اِلَى ظَاهِرِهَا، وَ اشْتَغَلُوا بِآجِلِهَا اِذَا اشْتَغَلَ النَّاسُ بِعَاجِلِهَا ) دوستان خدا کسانى اند که به باطن دنیا نگریستند، در حالى که، دیگران به ظاهر آن مى نگرند. آنان به کار آخرت پرداختند، در حالى که، دیگران به کار دنیا می پردازند و در خصوص آن توضیحاتی ارائه نمودند.
دکتر نقی زاده؛ رئیس مرکز آموزش عالی بردسیر در خصوص، تاسیس رشته گیاهان دارویی در مقطع کارشناسی ارشد، امکانات و وسایل آموزشی کمک آموزشی، تجهیزات آزمایشگاهی، انتخاب استاد نمونه آموزشی، تقدیر ازپژوهشگر برتر، آماده سازی خوابگاه دانشجویی، برگزاری اردوهای زیارتی و سیاحتی دانشجویی، برگزاری انجمن های علمی و حمایت از آنها، برگزاری جلسات توجیهی برای دانشجویان جدیدالورود، گرامیداشت هفته پژوهش، برگزاری جشنواری غذاهای محلی و بومی سنتی با همکاری دانشجویان گروه صنایع غذایی، برگزاری مراسمات جشن و عزاداری اهل بیت، برگزاری کلاسهای مشاوره برای دانشجویان، و همچنین خدماتی که در حوزه عمرانی و مالی مرکز آموزش عالی بردسیر صورت گرفته بود توضیحاتی ارائه نمود.
گفتنی است پس از برگزاری جلسه هیات رئیسه، مسئولان دانشگاه، امکانات و تجهیزات موجود، کمبودها و نیازهای مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر را مورد بررسی قرار داده و به پرسش های دانشجویان در خصوص امور رفاهی، بهداشتی، تغذیه، ایاب و ذهاب، هزینههای دانشجویی، کتابخانه، ورزش و بسیاری دیگر پاسخ دادند.
وی گفت: قدمت
دانشگاه در کرمان(اولین دانشگاه در کرمان) ۵۴ سال است و تمامی رشته ها حتی پزشکی زیر مجموعه دانشگاه کرمان بود که با تعداد محدودی اعضاء هیات علمی به همت مرحوم مهندسی افضلی پور و همسرشان بانو فاخره صبا تاسیس شد و در حال حاضر شاهد مجموعهای از دانشکدههای استان را از جمله دانشکده علوم پزشکی، دانشگاه ولیعصر، دانشگاه سیرجان، دانشگاه جیرفت، مجتمع آموزش عالی بم، مجتمع آموزش عالی زرند هستیم.