عمومی | دانشگاه مهندسی فناوری های نوین قوچان

انعقاد تفاهم نامه بین دانشگاه صنعتی قوچان و کانون وینی (vini) آلمان

دکتر مهدی نیکنام مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی قوچان در مصاحبه با روابط عمومی از امضای تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه صنعتی قوچان و کانون "وینی"  آلمان سخن گفت .


وی انعقاد این تفاهم نامه را گسترش همکاری های بین المللی و افزایش تبادلات آموزشی و پژوهشی و همچنین ارتباط با صنعت عنوان کرد و افزود : در نشستی که در دی ماه جاری با پیگیری دکتر کنویسی عضو محترم  هیات علمی گروه مهندسی شیمی و با حضور جناب آقای دکتر بهشتی ریاست محترم و جمعی از اعضای هیات رئیسه به نمایندگی از دانشگاه صنعتی قوچان و مهندس محسن عطایی قائم مقام و عضو هیئت مدیره و رییس کمیسیون انرژی کانون "وینی" آلمان به نمایندگی از طرف مقابل برگزار شد، طرفین ضمن تأکید بر ایجاد ارتباط و همکاری های علمی بین دو مرکز، اقدام به امضای تفاهم نامه همکاری های در زمینه علمی و پژوهشی نمودند .


دکتر نیکنام افزود : در ادامه جلسه مشترکی بین اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی قوچان و قائم مقام کانون وینی در محل اتاق جلسات دانشگاه برگزار شد و در این جلسه مهندس عطایی از اعلام آمادگی کانون برای همکاری در زمینه های تبادل دانشجو،برگزاری سمینارها و کنفرانس‌های مشترک، انجام فرصت های مطالعاتی و دوره های تحقیقاتی مشترک و همچنین اجرای پروژه های صنعتی مشترک خبر داد.


مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی قوچان همچنین از فراهم شدن زمینه ی همکاری با دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشورهای آلمان، کانادا و اتریش باتوجه به انعقاد تفاهم نامه های این کانون با دانشگاه های مختلف در این کشورها سخن گفت واضافه کرد : نماینده ی شرکت "وینی" از تبدیل دانشگاه قوچان ، به دانشگاه صنعتی ابراز خرسندی نموده و ابراز امیدواری کرد با توجه به پتانسیل بالایی که ایران در زمینه انرژی های تجدید پذیر دارد، بتوان همکاری های خوبی در این زمینه به انجام رساند.


در پایان نشست اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی قوچان و قائم مقام کانون "وینی" در مورد نحوه و زمینه های مختلف همکاری و اجرایی شدن آنها مباحث و نظراتی رد و بدل و جلسه با اعطای هدایایی توسط دکتر رشیدی معاونت محترم آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی قوچان به رسم یادبود و به نمایندگی از اعضای هیات رئیسه به مهندسی عطایی پایان یافت.