عمومی | مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران

دکتر خاوازی در گردهمایی مدیران سازمان، سیاست های راهبردی را تبیین ، و بر رویکردهای مدیریتی مورد انتظار تاکید کرد

دکتر خاوازی در گردهمایی مدیران سازمان، سیاست های راهبردی را تبیین ، و بر رویکردهای مدیریتی مورد انتظار تاکید کرد


گردهمایی مدیران سازمان و تبیین راه آینده با حضور دکتر کاظم خاوازی معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی ، دکتر غلامحسین طهماسبی قائم مقام سازمان، دکتر محمودی معاون  توسعه مدیریت و منابع انسانی،دکتر کهرام معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی، دکتر رسول زارع معاون پژوهش و فناوری ، مدیران کل دفاتر ستادی،  رئیسان موسسه ها پژوهشکده ها پژوهشگاه و مراکز ملی و ستادی شنبه ۱۰ شهریور در سالن فجر ستاد سازمان برگزار شد.
حجت الاسلام سعیدیان با تبریک اعیاد دهه ولایت، اهمیت برگزیده شدن حضرت علی (ع)  در هجده ذی الحجه سال دهم هجرت به عنوان زمامدار جامعه اسلامی را از دیدگاه قرآن کریم برابر با کامل شدن رسالت پیامبر گرامی اسلام دانست. وی با اشاره به ویژگی های واقعه غدیر، ضرورت پیروی از ولی فقیه در زمان غیبت امام عصر (ع) یادآور شد و خاطر نشان ساخت  ولایتمداری شرط قبولی همه امورعبادی از جمله نماز، روزه، حج  و زکات است. حجه الاسلام سعیدیان با اشاره به توطئه های دشمنان در منطقه ، برپایی اسلام در کشور و استمرارخدمت رسانی به مردم را در گرو پشتیبانی ولی فقیه دانست و بر ضرورت حفظ وحدت و یکپارچگی تاکید کرد.
دکتر خاوازی معاون وزیر و رئیس سازمان با قدردانی از ارائه پیشنهادهای سازنده مدیرانی که در طرح نظر سنجی شرکت کردند، سازمان را دارای ذخایر پیدا و پنهان بیشماری در سطوح مدیریتی دانست که با عزم راسخ در کاربردی کردن نظریه ها و راه اندازی اتاق فکر و استفاده از ایده های نو اقدام های موثری بعمل آورده و با بهره مندی از برقراری ارتباطات دوسویه سازمان، استفاده حداکثری را از این توانمندی ها بعمل آورد.
وی با اعلام رئوس دیدگاه های خود پیرامون عملکرد معاونت های ستادی و کلیه واحدهای زیر بخش سازمان، توجه به مشکلات پرسنل را از اهم وظایف مدیران دانست و خاطرنشان ساخت رعایت کرامت انسانی و حفظ شئونات پرسنل شاغل در کلیه بخش های خانواده بزرگ سازمان تات  به عنوان یک اصل مهم اخلاقی مورد توجه است که  انتظار می رود شیوه رفتاری مدیران این مجموعه علمی، سرآمد سایر دستگاه های اجرایی باشد.
دکترخاوازی با اشاره به چالش های پیش روی سازمان تات در زمینه پاسخگویی به نیازهای بخش اجرا بر ضرورت نوسازی فرآیندهای قدیمی و پروتوکل های سنتی در حوزه وظایف حاکمیتی سازمان تاکید کرد و خاطرنشان ساخت ضرورت دارد با برخورداری از زیرساختهای مناسب و همگام شدن با سرعت توسعه فناوری در دنیا آینده سازمان را ازگرفتار شدن در ناکارآمدی های تحمیل شده نجات دهیم.
وی با اشاره به مجموعه انتظارات مدیریتی از معاونت پژوهش و فناوری سیاستگذاری،پایش و نظارت پژوهش را از اهم وظایف این معاونت دانست. رئیس سازمان با اشاره به اینکه انتظار می رود با طراحی نظام نیازسنجی آموزشی برساماندهی طرح ها و پروژه های تحقیقاتی اهتمام بیشتری بعمل آید ، رفع مشکلات بهره برداران و کشاورزان را در زمینه دسترسی به نتایج تحقیقات کاربردی یاد آورشد.
معاون وزیر و رویس سازمان شائبه عدم اثربخشی تحقیقات کشاورزی را ناشی از انحراف ساختاری در کمیته های علمی – فنی دانست که لازم است با پایش و ارزیابی گزارش های نهایی  و تصویب پروژه های تحقیقاتی در قالب برنامه های کلان ، مورد توجه قرارگیرد.
وی در بیان اهمیت وظایف کمیته های علمی فنی آن را به مثابه قلب سازمان دانست که غفلت از اصلاح آن، دوری از اهداف و رسالت های سازمان را در پاسخ به مطالبات واقعی بخش کشاورزی از تحقیقات در پی خواهد داشت.دکترخاوازی  هم چنین توجه جدی به مشکلات فوری بخش اجرا که به صورت مقطعی خسارت اقتصادی هنگفتی برای کشاورزان به بار می آورد را از دیگر ماموریت های معاونت پژوهشی سازمان دانست که لازم است برای آن برنامه ریزی شود.
وی با اشاره به تلاش های محققانی که  به فراخور تعریف مساله و مطالعات میدانی، در عرصه  مشغول می شوند، فعالیت این دسته از محققان را شایسته تقدیر دانست و تغییر در رویکردهای پژوهشی را به سمت ارزشگذاری به تحقیقات "گروهی و تقاضامحور" خواستار شد. دکتر خاوازی توجه به مگاپروژه های هدفمند برای حل چالش های بخش کشاورزی و الزام پژوهشگران در ارائه تحلیل های موضوعی محصولی در قالب کارتیمی را از دیگر فعالیت های مهم برشمرد. وی راه اندازی دبیرخانه ویژه چالش های کلان و اساسی مرتبط با بخش کشاورزی را از دیگر انتظارات مطرح شده یاد آور شد و بر ضرورت ارتقای سازمان به کانون و مرجع اجرای  پژوهش های نوین کشاورزی تاکید کرد. معاون وزیرجهاد کشاورزی با تاکید بر ورود فناوری های جدید به کشور و بومی سازی آن ها ضرورت تدوین دستورالعمل های گام به گام محصولی موضوعی را از سوی معاونت پژوهش و فناوری در پاسخ به نیاز بخش ترویج یادآور شد. وی هم چنین با تقدیر از زحمات دکتر زند در تدوین آئین نامه گرنت برای اعضای غیرهیات علمی آن را اقدام شایسته ای در جهت رفع مشکلات پژوهشگرانی که در عرصه تولید خدمت می کنند دانست و بر لزوم اجرای آن تاکید کرد. راه اندازی مراکز نوآوری و کانون های پرورش ایده های نو در بخش کشاورزی به منظور ترغیب شرکت های دانش بنیان و حمایت از صاحبان ایده های نوین بخش کشاورزی از دیگر رویکردهای مطرح شده از سوی رئیس سازمان در ذیل اقدام های مورد انتظار از سوی معاونت پژوهش و فناوری بود. بازآموزی پژوهشگران و اهتمام در جهت انتشار مطلوب دستاوردهای اثربخش سازمان تات از دیگر موضوعات مطرح شده از سوی رئیس سازمان در ذیل معاونت پژوهش و فناوری مطرح شد.
رئیس سازمان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اقدام های مورد انتظار در زمینه برنامه ریزی،  ایجاد داشبورد مدیریتی  و راه اندازی سامانه هوشمند پایش را از معاونت برنامه ریزی و امور اقتصادی خواستار شد. وی با اشاره به ضرورت پرداخت مطالبات بازنشستگان اهمیت اجرای بودجه ریزی بر مبنای عملکرد را یادآورتاکید کرد. رئیس سازمان ارزیابی اثر بخشی و بازده اقتصادی اقدامات کلان موسسه ها /پژوهشگاه/پژوهشکده و مراکز ملی و استانی در ۵ سال اخیر را ذیل اقدام های مورد انتظار از معاونت برنامه ریزی و امور اقتصادی خواستار شد.
دکتر خاوازی با اشاره به ضرورت نظارت بر فعالیت های توسعه‌ای در ستاد و زیرمجموعه‌های سازمان تات، ایجاد شورای گسترش سازمان را با تاکید بر حمایت شاخص محور ، از دفتر خدمات فنی و پشتیبانی خواستار شد. وی در زمینه منابع انسانی اصلاح شرح وظایف هیات اجرایی را مورد توجه قرارداد و پیشنهاد طراحی مدل جامع منابع انسانی را ارائه داد. وی با اشاره به ضرورت یکنواخت سازی امور رفاهی  در سطح سازمان(اعم از موسسه ها ، مراکز و ستاد سازمان) ،تشکیل شورای ساماندهی امور رفاهی را به منظور افزایش رضایتمندی پرسنل حائز اهمیت دانست.
وی هم چنین با تاکید بر ضرورت اصلاح قوانین و آئین نامه های ارزشیابی استمرار هوشمندسازی سازمان با اولویت بروندادها را مورد توجه قرارداد. رئیس سازمان اهمیت نقش روابط عمومی را در معرفی اثربخش سازمان یادآورشد و بیان داشت روابط عمومی بخش بسیار مهمی است که لازم است با برنامه ریزی موثر و بهره مندی از نیروهای متخصص حوزه روابط عمومی جهت نشان دادن کارکرد واقعی سازمان در نزد افکار عمومی  و ذینفعان بخش، گام مهمی را برداشته و توانمندی های این سازمان را با اهتمام بیشتری به مخاطبان اطلاع رسانی کند.
روابط عمومی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی