عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

نمک تصفیه نشده از صنوف مواد غذایی تنگستان کشف و ضبط شد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان تنگستان، مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: متاسفانه در مواردی شاهد استفاده از نمک‌های تصفیه نشده در صنوف هستیم که به دلیل وجود ناخالصی‌های موجود در این نمک‌ها ممکن است آسیب‌هایی را به‌مرور زمان به‌سلامتی افراد وارد کند.
مهندس حسن اوجی با بیا اینکه نانوایی‌ها و غذا فروشی‌ها تنها مجاز به استفاده از نمک تصفیه‌شده ید دار هستند، افزود: مردم در صورت مشاهده استفاده نانوایی‌ها و غذا فروشی‌ها از نمک‌های فله با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند.
وی با اشاره به مضرات استفاده از نمک تصفیه نشده افزود: مصرف نمک‌های معمولی و تصفیه نشده منجر به بروز عوارض نامطلوب در اندام‌های گوارشی، کلیوی و کبد می‌شود.
مهندس اوجی در رابطه با شرایط نگهداری نمک نیز بیان داشت: برای حفظ ید در نمک باید نمک را دور از نور و رطوبت و در ظروف دربسته پلاستیکی، چوبی، سفالی یا شیشه‌ای تیره نگهداری کرد.
مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان تنگستان خاطرنشان کرد: بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان تنگستان در راستای سلامتی جامعه صنوف غذایی را از نظر ساختمانی و رعایت نکات بهداشتی مورد بازدید قرار داده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف برخوردهای لازم را با متخلفین انجام می‌دهند.
گفتنی است از ابتدای سال جاری تعداد ۳۵ واحد صنفی در تنگستان به دلیل رعایت نکردن موازین و مقررات بهداشتی به تعزیرات حکومتی معرفی‌شده‌اند.

انتهای پیام/ ن.ا ۳۰۱۰