افتخار آفرینی اساتید دانشگاه مازندران در صعود به قله ۵۱۳۷ متری آرارات ترکیه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، تیم کوهنوردی دانشگاه مازندران با ترکیب آقایان دکتر تقی نژاد عمران، دکتر یوسفی، دکتر رهبر، دکتر ولی پور خطیر، دکتر شعبانی و هادی جانزاده(سرپرست گروه) موفق گردید پس از راهپیمایی سه روزه، یکی از مرتفع ترین قلل جهان را صعود نماید.
قله آرارات با ارتفاع ۵۱۳۷ متر در مرز بین چهار کشور ایران، ترکیه، ارمنستان و جمهوری نخجوان واقع شده و به اسامی دیگری چون ماسیس و آگری داغ شهرت دارد. این قله در تمام طول سال، پوشیده از برف و یخبندان است که خود موجب گردیده تا کوهنوردان را از اقصی نقاط جهان به خود جلب نماید.
ضمنا از کوه آرارات و یا به عبارت دیگر «آرای زیبا» به عنوان مکانی مقدس در متون دینی یاد شده است. یکی از نخستین سکونت گاه های بشری، به روایت کتب آسمانی، محل به خاک نشستن کشتی حضرت نوح(ع) پس از طوفان یاد شده است. ضمنا در قرآن کریم از آن به کوه جودی نام برده شده است. همچنین کوه آرارات سرچشمه رودخانه های مهمی چون دجله، فرات و ارس می باشد.
لازم به ذکر است که گروه کوهنوردی دانشگاه مازندران علیرغم برف و بوران و سرمای شدید کوه آرارات و پس از اقامت دو روزه در کمپ یک(ارتفاع ۲۳۰۰) و دو (ارتفاع ۳۶۰۰) موفق به صعود مقتدرانه از قله مذکور گردید که خود می تواند افتخاری برای دانشگاه مازندران محسوب شود. ضمنا همزمان با برنامه صعود کوهنوردان دانشگاه مازندران، کوهنوردانی از کشورهای روسیه، چکسلواکی، ترکیه و... نیز حضور داشتند.
لازم به یادآوری است: گروه کوهنوردی دانشگاه مازندران ضمن تقدیر و تشکر از حمایت های همه جانبه ریاست دانشگاه، معاون توسعه و پشتیبانی، معاون دانشجویی و معاون فرهنگی- اجتماعی، خاطرنشان می سازد: گروه مذکور با سابقه دوازده ساله تاکنون موفق به صعود از قله های مرتفع و سر به فلک کشیده ایران و جهان از جمله دماوند، علم کوه، سبلان، آزاد کوه، تفتان، اشتران کوه، دنا، بینالود و نیز کوه آراگاتس ارمنستان گردیده است.
روابط عمومی دانشگاه مازندران
امور رسانه های گروهی