برگزاری هفتمین دوره مسابقات قرآن و عترت و کتابخوانی ویژه همسران اساتید و کارکنان
به گزارش خبرنگار آنا به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، هفتمین دوره مسابقات قرآن و عترت و کتابخوانی ویژه همسران اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی اراک به همت کانون قرآن و عترت معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد اراک در دانشکده کشاورزی شهرک دانشگاهی امیر کبیر برگزار شد.
در این دوره از مسابقات حدود 50 نفر از کارکنان و همسران پرسنل در رشته های احکام ، تفسیر قرآن کریم و حفظ زیارت عاشورا و جامعه کبیره (ویژه کارکنان) و زندگانی پیامبر اکرم (ص) (ویژه همسران ) با یکدیگر به رقابت قرآنی پرداختند.
عبد الحسین بهرامی مدیر کل فرهنگی و اجتماعی در حاشیه این آزمون در گفتگو با خبرنگار آنا ضمن تقدیر و تشکر از همکاران کانون قرآن و عترت گفت: « برگزاری این گونه مسابقات علاوه بر ایجاد رقابت سالم بین شرکت کنندگان باعث تعالی مسابقات قرآنی در سطح دانشگاه و ارزش گذاری به برنامه های قرآنی و عترتی در سطح دانشگاه خواهد شد.»
وی افزود:« در این عرصه زمانی که ضرورت توجه به ارزش های دینی و قرآنی بیش از بیش احسا س می شود برگزاری این گونه مسابقات در سطح دانشگاه تشویقی برای مخاطبان خواهد بود.»
بهرامی گفت: «بر اساس بخشنامه معاونت فرهنگی و دانشجویی سازمان مرکزی از نفرات اول تا سوم هر رشته در بخش کارکنان و همسران استادان و کارکنان با اهداء جوایز نقدی و لوح تقدیر در طی مراسم محفل انس با قرآن کریم که در اردیبهشت ماه 97 برگزار خواهد شد تجلیل بعمل خواهد آمد .»