عمومی | بنیاد ملی نخبگان

حضور فعال نخبگان در مدیریت تحولات، نهادهای نخبه ایجاد می‌کند

حضور فعال نخبگان در مدیریت تحولات، نهادهای نخبه ایجاد می‌کند

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ دیلمی؛ رئیس بنیاد نخبگان استان مرکزی در جلسه شورای اداری استان، از برگزاری بیش از یکصد برنامه مختلف توانمندسازی، فرهنگی در دو سال اخیر خبر داد و گفت: استان مرکزی از جمله استان‌های نخبه‌پرور کشور است که در طی تاریخ توانسته‌اند اثرات بی‌نظیری در جامعه ایرانی برجا بگذارند.

وی افزود: این استان با داشتن حدود سه هزار واحد صنعتی و استقرار بسیاری از صنایع بزرگ و زیرساختی، امروزه به عنوان چهارمین قطب صنعتی کشور مطرح است و با داشتن چندین دانشگاه فعال، پتانسیل بالایی در تعامل و مشارکت بخش‌های علمی و صنعتی و ظرفیت بالایی در توسعه اقتصاد دانش‌بنیان دارد.

رئیس بنیاد نخبگان استان مرکزی ادامه داد: در حوزه اقتصاد دانش‌بنیان نیروی‌انسانی متخصص با انگیزه می‌تواند تاثیرگذار باشد؛ رشد این نیرو و پرورش آن نیازمند فراهم ساختن بسترهای مناسب است. بر همین اساس، مهمترین وظیفه بنیاد نخبگان در این بخش، شناسایی و کمک به رشد و شکوفایی مستعدان‌برتر است.

دیلمی اظهار داشت: حضور حداکثری نخبگان در نهادها می‌تواند نهاد‌های نخبه ایجاد کند؛ با حضور این افراد می‌توان تمام بخش‌های فعال در کشور را به بخش‌های نخبگانی تبدیل کرد.

رئیس بنیاد نخبگان استان مرکزی با اشاره به اینکه رسیدن به جامعه مطلوب نخبگانی، همراهی، همکاری و حمایت همه سازمان‌ها را می‌طلبد، از گسترش دایره نخبگانی استان خبر داد و با تاکید بر لزوم طراحی و اجرای برنامه‌هایی با محوریت کارآفرینی، تصریح کرد: در برنامه‌های امسال به حوزه کارآفرینی و کسب‌وکار توجه ویژه شده است تا بتوان زمینه را برای فعالیت افراد در این بخش فراهم کرد. علاوه بر آن، ایجاد و گسترش دامنه فعالیت‌های کارگروه‌ها نیز یکی دیگر از اقدامات بنیاد نخبگان استان در سال جاری است.

دیلمی در پایان با تاکید بر بکارگیری ظرفیت خیّرین در حوزه‌های مرتبط با نخبگان، خاطرنشان کرد: نهادینه شدن موضوع علم و فناوری در نیّات وقف، یکی از ملزومات امروز حوزه نخبگانی است. با تاکید بر همین اصل، در سال گذشته با همکاری بنیاد فرهنگی سحاب، جایزه استاد سحاب طراحی و اعطا شد که امید است در سال جاری نیز این قبیل حمایت‌ها ادامه یابد.