عمومی | دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی

دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، رتبه ۷ را در میان دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی وزارت بهداشت کسب کرد

دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، براساس رتبه بندی سال ۹۶-۹۵ پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ، حائز رتبه ۷ در میان ۱۸۲ دانشگاه و موسسه پژوهشی تحت پوشش وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی شده است.

به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بنقل از نتایج اعلام شده از سوی معاونت پژوهش و فناوری پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ، در این رتبه بندی ۱۸۲ دانشگاه و موسسه پژوهشی دولتی توسط ۲۶ شاخص در قالب پنج معیار کلی " پژوهش ، آموزش ، وجهه بین المللی ، تسهیلات ، امکانات و فعالیت های اجتماعی – اقتصادی و صنعتی " مورد ارزیابی قرار گرفته اند.

این گزارش همچنین افزوده است: گروه رتبه بندی دانشگاه ها و موسسات پژوهشی کشور برای هفتمین سال متوالی، دانشگاه ها و موسسات پژوهشی را بصورت رسمی و طبق شاخص ها و معیارهای مصوب ششمین نشست فوق العاده وزرای آموزش عالی کشورهای اسلامی رتبه بندی کرده است.

در رتبه بندی امسال، برای نخستین بار رتبه برخی از دانشگاه ها بصورت بازه ای اعلام شده است که این کار به دلیل نزدیک بودن امتیاز دانشگاه ها به یکدیگر و کمتر شدن هرگونه خطای احتمالی صورت گرفته است.

گفتنی است که دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، با ۲۲ گروه آموزشی و هشت مرکز تحقیقات، علاوه بر تربیت نیروی متخصص در رشته های خاص سه حوزه سلامت ( رفاه و سلامت اجتماعی ، سلامت روانی و توانبخشی ) همچون " مدیریت رفاه و سلامت اجتماعی، رشد و پرورش کودکان پیش از دبستان، مددکاری اجتماعی ، مشاوره و روانشناسی بالینی، سلامت در حوادث و بلایا ، و همچنین روانپزشکی ، روانشناسی ، پرستاری توانبخشی و ... " ضمن تعلیم و تربیت نیروی متخصص ، در طراحی و اجرای پروژه های ملی و منطقه ای مشارکت دارد.

این دانشگاه منحصربفرد که تحت نظارت وزارت بهداشت فعالیت می کند، در برخی از رشته ها، بعنوان تنها برگزارکننده ، و در برخی از آنها نیز بعنوان اولین برگزارکننده دوره های تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) در داخل کشور و کشورهای خاورمیانه شناخته شده است.

انتهای پیام /

تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور