عمومی | دانشگاه محقق اردبیلی

باید از روابط عمومی حمایت مادی و معنوی کرد/ حضور افراد متخصص موجب تحول در روابط عمومی دانشگاه شده است

مدیر کل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: باید از روابط عمومی حمایت مادی و معنوی کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر علیرضا عبداللهی نژاد در دیدار با رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان این مطلب افزود: با حمایت از روابط عمومی ها، می توان خیلی از مشکلات را حل کرد.
وی با اشاره به اینکه روابط عمومی ها باید مطالبه گری کنند، تصریح کرد: روابط عمومی های دانشگاه های کشور را آسیب شناسی کرده ایم به همین دلیل در نظر داریم دوره های مختلفی را برای روابط عمومی ها برگزار کنیم و معتقدیم این دوره های ضمن خدمت از نان شب برای روابط عمومی ها واجب تر است.
عبداللهی نژاد با اشاره به اینکه به دنبال برگزاری اولین جشنواره روابط عمومی های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هستیم، اضافه کرد: برگزاری چنین جشنواره هایی موجب تحرک بیشتر در بین روابط عمومی ها و رقابت آنها با یکدیگر می شود.
مدیر کل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اظهار کرد: روابط عمومی دانشگاه های کشور در ۱۰ منطقه فعالیت می کنند و دبیر هر منطقه به صورت کاملا دموکراتیک و با رای مسئولان روابط عمومی دانشگاه انتخاب می شوند.
وی با اشاره به اینکه شورای عالی اطلاع رسانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را تشکیل داده ایم، افزود: آئین نامه این شورا را هم تدوین کرده ایم که با مصوبه وزیر اجرا خواهیم کرد.
عبداللهی نژاد با بیان اینکه هم اکنون سایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هم اکنون به عنوان سایت مرجع شناخته می شود، اضافه کرد: رسانه ها اخبار سایت وزارت علوم را بازنشر می کنند و سعی ما هم بر این است که فضای تقریبا مساوی به دانشگاه های کشور در سایت وزارت داده و اخبار پارک های علم و فناوری و پژوهشکده ها را هم جدا کرده ایم تا دسترسی راحت تر باشد.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به اینکه روابط عمومی دانشگاه محقق اردبیلی در چند سال گذشته متحول شده است، گفت: در مدت خدمتم هیچ وقت روابط عمومی دانشگاه را به اندازه شرایط فعلی پویا ندیده بودم.
دکتر عزیز حبیبی با بیان اینکه حضور افراد متخصص و اهل فن سبب تحول در روابط عمومی دانشگاه محقق اردبیلی شده است، تشریح کرد: پیش بینی می کنم روابط عمومی دانشگاه در سال های آینده جزو روابط عمومی های برتر باشد.
وی با اشاره به اینکه ارتباط دانشگاه ها با جامعه کم است، گفت: مردم احساس می کنند دانشگاه به یک ویترین تبدیل شده و برای حل مسائل و مشکلات جامعه ورود پیدا نمی کنند.
حبیبی با اشاره به اینکه با مطرح کردن دانشگاه جامعه محور دنبال کاهش فاصله دانشگاه با جامعه هستیم، ادامه داد: دانشگاه باید همانند لکوموتیو جامعه را در مسیر پیش بینی شده هدایت کند.