عمومی | دانشگاه علوم پزشکی کردستان

اولین جلسه ساماندهی سطح عرضه محصولات شیرینی سنتی در سال ۹۷

اولین جلسه ساماندهی سطح عرضه محصولات شیرینی سنتی در سال ۹۷

اولین جلسه ساماندهی سطح عرضه محصولات شیرینی سنتی در سال ۹۷ سه‌شنبه، ۳۰ مرداد ۱۳۹۷

- اولین جلسه ساماندهی سطح عرضه محصولات شیرینی سنتی با حضور مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده ­های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، کارشناسان تخصصی اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، معاونت امور بهداشتی دانشگاه، مرکز بهداشت شهر سنندج و معاونت غذا و دارو  در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد.

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده ­های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی ضمن تشکر از زحمات کلیه همکاران ، خواستار همکاری بیشتر بمنظور نظارت دقیق بر واحدهای تولیدی و سطح عرضه محصولات شیرینی سنتی  شهرستان شد . از مهمترین مصوبات این جلسه میتوان به موارد ذیل اشاره کرد :

۱- تشکیل گشت مشترک جهت بررسی سطح عرضه محصولات شیرینی سنتی

۲- جمع آوری محصولات غیر مجاز از سطح عرضه و اقدام قضایی در خصوص متخلفین و عرضه کنندگان محصولات غیر مجاز.

۳- مقرر شد توسط معاونت غذا و دارو از محصولات دارای مجوز بهداشتی تولیدی سایر استان­ها نمونه برداری صورت گرفته و جهت انجام بررسی­های فنی و بهداشتی به آزمایشگاه کنترل این معاونت ارسال شود.