نخستین مجمع سلامت شهرستان دشتی برگزار شد
فرماندار شهرستان دشتی گفت: نگاه دولت، مشارکت مردم در کنار خود است و نظاممند کردن این مشارکتها امری ضروری است.
فرهنگسازی سلامت نیازمند بستر مناسب است
عبدالله نادری در نخستین نشست مجمع سلامت شهرستان دشتی افزود: یکی از اهداف مهم مجمع سلامت فرهنگسازی برای مشارکت گسترده آحاد مردم در زمینه بهداشت و درمان است.
نادری با تقدیر از برنامههای خوب شهرداران شهرستان در اجرای برنامههای نشاط اجتماعی در سطح شهرها گفت: یکی از مواردی که باید به آن توجه شود ارائه آموزشهای لازم در خصوص سبک زندگی سالم در بین مردم است.
وی با تاکید بر اینکه بحث سلامت باید به یک گفتمان تبدیل شود، اضافه کرد: برای ایجاد گفتمان سلامت میبایست فرهنگ درست زندگی کردن را در مدارس و دانشگاههای شهرستان آموزش دهیم.
امامجمعه موقت خورموج نیز در این نشست گفت: بسیاری از دستورات و قوانین وضعشده در دین مبین اسلام توجه ویژهای بهسلامت جسم و روح انسان دارد و از دیدگاه اسلام سلامت جسم تاثیری مستقیم بر سلامت روح خواهد داشت.
سید مهدی طاهری با تشکر از خدمات ارزنده دولت و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در حوزه بهداشت و درمان گفت: در امر تجهیز اماکن بهداشتی درمانی، بهکارگیری نیروهای متخصص و نیز در امر آموزش بهداشت خدمات ارزندهای در سطح شهرستان دشتی انجامگرفته است.
رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان نیز در این نشست گفت: فرهنگسازی سلامت نیاز به بستر مناسب دارد و باید بسترهای لازم برای مردم در راستای سبک زندگی سالم فراهم شود.
دکتر عیسی صفوی بابیان اهداف برگزاری مجمع سلامت گفت: با برگزاری این مجمع باید بهعنوان مهمترین مسئله حوزه سلامت شهرستان دشتی مشخصشده و تفاهمنامههایی در راستای اجرایی شدن آن تهیه شود.
وی بابیان اینکه در سطح استان ازنظر امنیت و پایداری غذایی در وضعیت مناسبی قرار نداریم افزود: لازم است سند جامع سلامت غذایی در سطح استان و شهرستان تهیه شود و دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان از پیشنهادها و راهکارهای علمی مرتبط با امنیت غذایی حمایت خواهد کرد.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی در این نشست با ارائه گزارشی از روند اجرای نظامنامه سلامت همهجانبه در شهرستان دشتی گفت: تشکیل اندیشگاه سلامت ،تشکیل شوراهای پیامگزار و پیامرسان سلامت، تشکیل خانه مشارکت مردم در سلامت، تعیین مولفههای اجتماعی موثر بر سلامت، و احصای معضلات بهداشتی اولویتدار شهرستان از مهمترین اقدامات انجامشده در راستای اجرای نظامنامه مدیریت سلامت همهجانبه در شهرستان دشتی است.
دکتر اصغر بحرانی با اشاره به تدوین سند جامع سلامت شهرستان افزود: داشتن جامعهای سالم و پویا نیازمند مشارکت همه سازمانها و نهادها و آحاد مردم است و تنها ۲۰تا ۲۵درصد از سلامت جامعه را اقدامات حوزه بهداشت و درمان تامین میکند.
گفتنی است در پایان این نشست از تعدادی از مدیران دستگاههای اجرایی و اصحاب رسانه که بیشترین تعامل را با مجموعه بهداشت و درمان داشتهاند و نیز از تعدادی از خیرین سلامت شهرستان تجلیل شد.
انتهای پیام/م.الف-۳۰۴۰