مستعدانبرتر از پژوهشکده چای کشور بازدید کردند
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛
در راستای حمایت از تولید ملی و در راستای اجرای اقدامهای ملی ۵-۱-۲ و ۵-۱-۳ سند راهبردی کشور در امور نخبگان مبنی بر ارائه مناسب و جذاب دستاوردهای فعالیتهای علمی با هدف ایجاد امید و انگیزه و فراهم کردن فرصت و امکان انجام فعالیتهای کلان و موثر در کشور، بازدید علمی-تحقیقاتی یکروزه از پژوهشکده چای کشور، به همت بنیاد نخبگان استان گیلان انجام شد.
در این برنامه، شرکتکنندگان ضمن بازدید از چند کارخانه چایسازی و گفتوگو با کارخانهداران و کشاورزان، از نزدیک با ظرفیتها، مشکلات و موانع توسعه صنعت چای آشنا شدند.
همچنین شرکتکنندگان راهکارهای علمی و عملی خود را جهت بهبود وضعیت تولید و فرآوری چای به کشاورزان و صاحبان صنایع ارائه دادند و سپس طی نشستی با آزادی؛ رئیس پژوهشکده چای کشور، اصفهانی؛ رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان و صاحبان صنعت چای، به بیان نظرات خود پیرامون این محصول استراتژیک پرداختند.
لازم به توضیح است که استان گیلان دارای ۳۲ هزار هکتار باغ چای است که سالانه حدود ۱۰۰ هزار تن برگ سبز چای و ۲۲ هزار تن چای خشک از آن حاصل میشود. تعداد ۱۵۰ کارخانه چایسازی که ۱۵۶ هزار خانوار نیز در آنها مشغول هستند نیز در گیلان فعال است.
این بازدید به منظور ارتقای خودآگاهی ملّی و حس دلبستگی به میهن و همچنین با توانمند سازی و هدایت نخبگان و استعدادهای برتر در راستای اثرگذاری در آینده کشور و آشناسازی آنان با نیازهای جامعه کشاورزی (چایکاران) و استفاده از ایدههای آنان در پیشرفت و بهبود زراعت و صنعت چای، با مشارکت سندیکای چای شمال، پژوهشکده چای کشور و سازمان بسیج علمی و پژوهشی استان گیلان در شهرستان لاهیجان و مناطق اطراف برگزار شد.