مقالات فصلنامه تغذیه و امنیت غذایی، دوره ۳، شماره ۱ منتشر شد
مجموعه مقالات
فصلنامه تغذیه و امنیت غذایی، دوره ۳، شماره ۱
که در سال ۱۳۹۶ منتشر شده بود با تعداد ۹ مقاله در پایگاه سیویلیکا (CIVILICA.com) نمایه سازی و منتشر شد.
فصلنامه تغذیه و امنیت غذایی
(Journal of Nutrition and Food Security ) یک نشریه علمی-پژوهشی است که توسط دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد به صورت فصلی به زبان انگلیسی از سال ۱۳۹۵ در یزد-ایران منتشر می شود.
لیست و عناوین مقالات نمایه شده از دوره ۳، شماره ۱ این ژورنال به صورت زیر می باشد:
۱.
Mycotoxins, a Major Challenge in Global Food Security
۲.
The Relationship between General and Central Obesity with Anxiety among Iranian Young Men
۳.
Food Insecurity Status in Heart Failure Patients in Iranian Population
۴.
Antioxidant Effect of Orange Peel Extract on Chemical Quality, Sensory Properties, and Black Spots of Farmed White Shrimp
۵.
Heavy Metal Accumulation in Soybeans Cultivated in Iran, ۲۰۱۵-۲۰۱۶
۶.
Body Composition in Healthy Obese/Overweight and Normal Weight Subjects Compared to Patients with Metabolic Syndrome
۷.
Does Omega-۳ Fatty Acid Supplementation Have Beneficial Effects on Plasma Homocysteine, Insulin Resistance and Lipid Profile of Type ۲Diabetic Patients A Randomized Clinical Trial
۸.
Nutritional Status of Patients with Chronic Kidney Disease in Iran: A Narrative Review