عمومی | وزارت علوم،تحقیقات و فناوری

سی‌وچهارمین نشست کارگروه کنترل و نظارت تغذیه دانشجویی دانشگاه‌های کشور

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه شهرکرد، دکتر پژمان طهماسبی معاون دانشجویی دانشگاه شهرکرد در این نشست گفت: سی و چهارمین نشست کارگروه کنترل و نظارت تغذیه دانشجویی دانشگاه‌های کشور روزهای ۲۳ و ۲۴ مرداد ماه با حضور مسئولان صندوق رفاه دانشجویان و روسای ادارات تغذیه دانشگاه‌های کشور در دانشگاه شهرکرد برگزارشد.
دکترحسن جعفری، رئیس اداره یارانه‌های تغذیه دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز با ابراز خرسندی از میزبانی دانشگاه شهرکرد گفت: کارگروه کنترل و نظارت تغذیه دانشجویی دانشگاه‌های کشور توسط صندوق رفاه دانشجویان تشکیل‌شده و جلسات متعددی دارد که سی و چهارمین آن در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
رئیس اداره یارانه‌ها و تغذیه دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان افزود: این کارگروه کارهای مختلفی ازجمله: قرارداد تیپ دانشجویی، قرارداد خرید، طبخ و توزیع غذا با پنج آیین‌نامه تخصصی در حوزه بهداشت، آنالیز غذا، شیوه‌نامه پخت و نیروی انسانی را تدوین کرد که به کلیه دانشگاه‌ها ابلاغ شد، تالیف سه کتاب تخصصی در حوزه تغذیه دانشجویی که پس از چاپ به دانشگاه‌ها ارسال خواهد شد تا براساس آن نیروی انسانی آموزش داده شود تا کیفیت غذا بهبود پیدا کند.
وی در ادامه گفت: رتبه‌بندی آشپزخانه دانشگاه‌ها براساس خدمات تغذیه و بر پایه سه معیار تجهیزات، فضا، بهداشت از دیگر کارهای انجام شده در این کارگروه است و آشپزخانه هایی که ازلحاظ تجهیزات و فضا دچار مشکل بودند و در سطح سه قرار می‌گرفتند با بودجه تخصیص یافته که ۵۰ درصد با کمک صندوق رفاه دانشجویان و۵۰ درصد دیگر از اعتبار خود دانشگاه‌ها تامین می شود تا در تابستان امسال ارتقا پیدا کنند و به سمت صنعتی شدن حرکت کنند.
دکترجعفری افزود: ما در این کارگروه قصد داریم قراردادهای دانشگاه‌ها در زمینه تغذیه دانشجویی را رتبه‌بندی کنیم و ببینیم که دانشگاه‌ها ازلحاظ بستن نوع قرارداد چگونه عمل می‌کنند تا بتوان به دانشگاه‌هایی که قراردادهای ضعیف دارند توصیه‌های لازم صورت پذیرد.
رئیس اداره یارانه‌ها و تغذیه دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، گفت: از برنامه‌های آینده این کارگروه بررسی سیستم‌های کنترل تغذیه دانشجویان است تا دانشگاه‌هایی را که ازلحاظ سیستم کنترل تغذیه‌ای در سطح خوبی قرار ندارند، شناسایی کنیم و برای آن‌ها بسته‌های آموزشی تدوین کنیم.
دکترعلی‌اکبر کجباف معاون دانشجویی دانشگاه اصفهان و دبیر منطقه شش دانشگاه‌های کشور نیز دراین نشست گفت: سی‌وچهار مین نشست کارگروه تغذیه دانشجویی دانشگاه‌های کشور که از سوی صندوق رفاه باهدف بررسی مباحث پیرامون تدوین قرارداد تیپ تغذیه و نحوه نظارت بر قرارداد تغذیه و سامان‌دهی امور مربوط به غذاخوری دانشجویی در بخش غذای دانشجویی و رستوران‌های مکمل در دانشگاه شهرکرد برگزارشد.
در راستای تدوین مطالبی است که دراین کارگروه به‌صورت تخصصی انجام می‌شود و به دنبال تدوین محورهای موردبررسی در این کارگروه هستیم تا در شصت و دومین نشست معاونان دانشجویی دانشگاه‌های کشور که در شهریور برگزارخواهد شد، نهایی شوند و جهت اجرا به دانشگاه‌ها ابلاغ شوند.
وی در بخش دیگری از سخنانش افزود: در این راستا کمیسیون‌های پنج‌گانه در نشست معاونان که در شهریورماه برگزارمی‌شود تشکیل‌شده است که یکی از این کمیسیون‌ها به منطقه شش و ده محول شده که پیرامون مسائل و مشکلات مالی و بودجه‌ای حوزه دانشجویی بحث می کند و محورهای ده‌گانه موردبحث در این کمیسیون، امروز نیز در این کارگروه موردبحث و تبادل‌نظر قرار گرفت و دیدگاه‌ها و پیشنهادها در بخش دانشجویی در زمینه قرارداد و در زمینه تعدیل و صرفه‌جویی درراستای اجرای اقتصاد مقاومتی مطرح و موردبحث بررسی قرار گرفت تا پس از نهایی شدن در نشست معاونان جهت اجرا به دانشگاه‌ها ابلاغ شود.
ل.س ۴۲/ ر.ب ۴۵