۲۳ هزار و ۷۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور فعال هستند/۳۰۰ هزار شغل مستقیم در این شرکتها ایجاد شده است
به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از پارک علم و فناوری کرمانشاه، دکتر ستاری در این بازدید با بیان اینکه شرکتهای دانشبنیان امروز به سیستم جدید کارآفرینی تبدیل شده و نسل جدیدی از کارآفرینی توسط این شرکتها به اقتصاد کشور تزریق میشود، اظهار داشت: این روند، اقتصاد پایدار را تا سالها حفظ میکند و فعالیت شرکتهای دانشبنیان باید به عنوان فرهنگ کارآفرینی در کشور تقویت شود.
وی با بیان اینکه وام و تسهیلات گزینه مناسبی برای تقویت این شرکت ها نیست چرا که در بازپرداخت اقساط آن با مشکل مواجهه می شود تصریح کرد: شرکت های دانش بنیان به دلیل نوپا بودن باید از حمایت صندوق های ریسک پذیر بهره مند شوند.
دکتر ستاری عنوان کرد: امسال برنامه گسترده ای در حوزه شتاب دهندهها داریم و امیدواریم از این طریق شغل و درآمد برای دانش آموختگان دانشگاهی فراهم کنیم.
وی با بیان اینکه پارک علم و فناوری وابسته به مجموعه جهاد دانشگاهی یکی از نقاط کلیدی استان کرمانشاه است، خاطرنشان کرد: حمایتهای ویژه مهندس بازوند استاندار کرمانشاه اتفاقات امیدآفرینی را در حوزه دانش بنیان کرمانشاه رقم زده است.
بازدید از شرکت دانش بنیان پارت خودرو بیستون، مرحله اول مرکز نوآوری و انبوه سازی فناوری کرمانشاه، مرکز شتاب دهنده فناوری تیک از بخش های وابسته به پارک علم و فناوری کرمانشاه و شرکت در جلسه شورای اداری این استان از دیگر برنامههای سفر یک روزه معاون علمی و فناوری رییس جمهوری به کرمانشاه بود.
ل.م ۵۴/ ر.ب ۴۵