عمومی | دانشگاه علوم پزشکی همدان

پرستاران چندبعدی هستند


معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: پرستاران چندبعدی هستند و پرستار تک بعدی نداریم.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، دکتر حضرتی اظهار کرد: حضور در شهر همدان و شهر دانایان را موجب افتخار دانست و گفت: دانایی گوهر ارزشمندی است.

وی همدان را مرکز گردشگری جهان خواند که زمینه‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی و مزایای زیادی دارد و این ظرفیت بالای فرهنگی و اقلیمی فرصت خوبی را برای مردمان فراهم‌می‌کند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت با ارائه آماری از ابتلای ایرانیان به بیماریهای غیرواگیر و میزان چاقی، بسیاری از بیماریهای قلبی و عروقی و سرطان‌ها را ناشی از چاقی و بی تحرکی دانست.

وی با بیان اینکه پرستاران تک بعدی نداریم، گفت: پرستاران در همه ابعاد ‌تلاش می‌کنند.

حضرتی با اشاره به اهمیت ورزش، نشاط و تندرستی توضیحاتی در مورد بزرگترین مطالعه کوهورت دنیا در خصوص پیش بینی ارتباط بین سلامت داشتن با تعامل و ارتباط سالم و خوب گفت: سرزندگی سالمندی خوب را باعث می‌شود.

در ادامه مدیرکل محیط زیست همدان پیام رئیس محیط زیست کشور را قرائت کرد.

در این پیام به نقش بی‌دلیل جامعه پرستاری و ارتباط سلامت روح و جسم اشاره شده بود و چالشهای عمده محیط زیست در آن بیان شده بود.