نشست مدیران دفاتر فنی و طرح های عمرانی منطقه ۲ کشور با حضور مدیرکل دفتر فنی و نظارت بر طرح های عمرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
به میزبانی دانشگاه مازندران برگزار شد:
نشست مدیران دفاتر فنی و طرح های عمرانی منطقه ۲ کشور
با حضور مدیرکل دفتر فنی و نظارت بر طرح های عمرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، نشست مدیران دفاتر فنی و نظارت بر طرح های عمرانی منطقه ۲ کشور با حضور دکتر جمشید اسماعیلی مدیرکل دفتر فنی و نظارت بر طرح های عمرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به میزبانی دانشگاه مازندران در محل سالن کنفرانس سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
براساس این گزارش، دکتر اسماعیلی در این نشست با اشاره به اینکه براساس شرح وظایفی که از عنوان مدیریت کل نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه های کل کشور نیز روشن و واضح است، تکلیف مان روشن است که کارمان نظارت است، گفت: این نظارت شامل تمام امور عمرانی از ابتدا تا پایان کار است. وظیفه ی ما برداشت و جمع آوری اطلاعات، کیفیت اجرا و نظارت بر هزینه کردها است که با آنالیز این اطلاعات، در تصمیم گیری ها به دانشگاه ها کمک می شود. البته در این نظارت ها دنبال کاهش خطا هم هستیم.
مدیرکل دفتر فنی و نظارت بر طرح های عمرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: در این سیستم نظارتی، همه ی ما جزو یک شبکه هستیم، شبکه ای تعریف شده با حضور دبیرانی که شما انتخاب کردید و نماینده شما هستند. برای ما هدف، یک شبکه نظارتی خوب است که دانشگاه از نظر کیفیت اجرا، مدیریت هزینه و همچنین کیفیت طراحی ها بررسی شود که این ها یک طرف قضیه است. طرف دیگر قضیه، دریافت مشکلات دانشگاه و بررسی برنامه ریزی ها است تا جایی که نیاز به اصلاح دارد، اصلاح شود. در چند سال اخیر، پیشرفت های خیلی زیادی در دانشگاه ها مشاهده کرده ایم.
وی افزود: قبلا مدیران فنی در دانشگاه ها از آیین نامه مالی معاملاتی اطلاعی نداشتند و به همین دلیل با مشکلات بسیاری روبرو بودیم، اما اکنون به واسطه دبیرخانه هایی که در مناطق تشکیل شده است، اطلاعات بسیاری در اختیار دبیران و مدیران دانشگاه ها و پارک ها قرار دارد. اما اشکالی که اکنون در دانشگاه ها وجود دارد، اشکال نظارت بر پروژه ها است. در هر دانشگاهی که رفتیم، مشکلاتی از نحوه هزینه کردها دیدیم. مثلا در بعضی از دانشگاه ها، در حضور مدیران فنی، پروژه هایی که اعتبارش تامین نشده است، شروع می شود. ما مشکل نظارتی برای اصلاح کارهایی که انجام می دهیم داریم.
دکتر اسماعیلی به مبحث مدیریت سبز در دانشگاه ها نیز اشاره و خاطرنشان کرد: بحث مدیریت سبز در دانشگاه ها بسیار جدی است. دانشگاه هایی که در بحث مدیریت سبز کار کرده اند و نتیجه داده است، آن نتیجه ها را اعلام نمایند، زیرا تخصیص اعتبار مدیریت سبز با سازمان برنامه و بودجه بر اساس این نتایج سیاست گذاری شده است. به دانشگاهی که با اقدامات خود در این راستا، صرفه جویی بیشتری را انجام داده است، اعتبار لازم تعلق خواهد گرفت. پس اگر برنامه ای دارید، اقدام کنید و اگر نتیجه داد، هزینه کرد را از ما بگیرید.
مدیرکل دفتر فنی و نظارت بر طرح های عمرانی وزارت علوم با اشاره به این که دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری جهت تحقق پروژه های ۵۰ درصدی، اطلاعات درست و کامل را ارسال کنند، اظهار داشت: هدف سیاست گذار از این پروژه ها این است که دانشگاه هایی که دچار مشکلات اولویت دار کوچک هستند، برای جلوگیری از بروکراسی های اداری، این مشکلات اولویت دار با بررسی کارشناسان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با تصمیم وزارت خانه نسبت به تخصیص اعتبار و رفع آن مشکل اقدام کنیم. این اطلاعات به ما کمک می کند که این مشکلات را حل کنیم و در آرشیو سازمان برنامه و بودجه به عنوان سابقه نگهداری می شود.
یادآور می شود: در ابتدای این نشست، مهندس مجید حق پناه مدیر دفتر فنی و طرح های عمرانی دانشگاه مازندران و دبیر منطقه دو کشور ضمن خیرمقدم و خوش آمدگویی، گزارشی از روند پیشرفت پروژه های عمرانی دانشگاه مازندران و عملکرد دبیرخانه منطقه دو کشور ارایه داد.
روابط عمومی دانشگاه مازندران
امور رسانه های گروهی